אין כאן פתרונות קסם וההסבר לתקלה מחולק ל-2 אפשרויות.שלום, אני משתמש טלוויזיה חכמה (ראשונה אי פעם) מינואר, Samsung 43AU8000 4K. היום בצהריים, כפתור העצירה (שמאפשר עצירת תוכניות והעברתן אחורה וקדימה) הפסיק לתפקד. יתר כפתורי השלט פועלים כרגיל. ממה זה נובע ומה אפשר לעשות? תודה.
1. אופסי. אם שלט הכבלים עושה את העבודה, אתה יכול לרכוש לעצמך עוד שלט כבלים (לא ממש יקר) או להחליף שלט ישן בחדש (קצת יותר זול מרכישה מלאה). אם שלט הכבלים יעיל למטרותיך, זה הכי טוב.תודה על התגובה, משה. שלחתי מייל למוקד סמסונג. אצור איתם קשר היום או אספיק (או מחר) בשעות הפעילות- והם כבר יגידו לי מה לעשות. ממה שנראה, לא נשפך שום נוזל וכנראה שזה נובע מעודף שימוש. מזל שלא זרקתי את השלט של הכבלים, שם הכפתור מתפקד. כמובן שאעדכן.
כן. כבר קניתי איזה שלט סוני בעלי הזריז. הוא "בסדר" אבל לא ממש מכיל את הכל כמו שרציתי שיכיל ולצערי, זה היה הדגם הכי קרוב למקורי.יש באתרי המכירות הזרים השונים שלטים תואמים, גם כאלו שניראים זהים לחלוטין למקורי, בגרושים.
מדובר בשלט של הטלוויזיה, לא של הוט. הם אמורים לחזור אליי היום. ולא- אצלצל ביום ראשון.. אופסי. אם שלט הכבלים עושה את העבודה, אתה יכול לרכוש לעצמך עוד שלט כבלים (לא ממש יקר) או להחליף שלט ישן בחדש (קצת יותר זול מרכישה מלאה). אם שלט הכבלים יעיל למטרותיך, זה הכי טוב.
2. ככל שידוע לי, אנשי הקשר של סמסונג (מיניליין או אלקטרוניקס פרו) לא עובדים בימי שישי. אז חבל להתאמץ.
3. אם אתה גר באזור המרכז, יהיה הרבה יותר זול ויעיל למצוא בית עסק לרכיבי אלקטרוניקה (כנראה שיש כאלה ברחוב הר ציון) ולהשיג שלט אוניברסלי ו/או לומד. היות שסמסונג הוא מותג נפוץ, תוכל לקדד את הדגם המתאים במהירות ובזול.
4. אם מתאים לך שלט של הוט, אולי במאגר הגרוטאות שלי שוכב אחד או שניים כאלה ואוכל לתרום לך אותם.
[אז תבוא לבקר בטבעון. לא יזיק גם אם אתה קמצן חסר תקנה]
אבל אם השלט של הוט עושה את העבודה? מה הבעיה? ובכלל. מה הבעיה להזמין מעלי הזריז, או לחפש שלט תואם בהר צינור?מדובר בשלט של הטלוויזיה, לא של הוט. הם אמורים לחזור אליי היום. ולא- אצלצל ביום ראשון.
אבל אם השלט של הוט עושה את העבודה? מה הבעיה? ובכלל. מה הבעיה להזמין מעלי הזריז, או לחפש שלט תואם בהר צינור?מדובר בשלט של הטלוויזיה, לא של הוט. הם אמורים לחזור אליי היום. ולא- אצלצל ביום ראשון.
אבדוק מה שהצעת.אבל אם השלט של הוט עושה את העבודה? מה הבעיה? ובכלל. מה הבעיה להזמין מעלי הזריז, או לחפש שלט תואם בהר צינור?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.