לכלוך בעיקר. לפעמים גם סוללות חלשותהיי,
גם כפתור TV לא מגיב טוב.
צריך ללחוץ חזק עליהם בשביל שיידלקו.
שער הכפתורים פחות או יותר בסדר.
השלט יש לי כבר אולי יותר מ-5 שנים.
מה יכולה להיות בעיה שכפתורים לא מגיבים טוב כמו שהיו פעם? מה אפשר לעשות?
אני לא מתעסק בזבל שלהם , אח"כ הם אומרים שאתה קלקלת וכולי.@GoldenEyes בדקתי עם סוללות טובות וזה לא עשה הבדל. אולי לקחת איסופרופיל אלקוהול של 99%, לפרק שלט ולנקות בפנים?
לפרק מגעים יחולל נפלאות, אני עשיתי בעצמי, חשוב לפרק את הבורג בנמצא במתקן של הבטריות. לא לרסס ישירות על הלוח אלא לרסס על צימרון - מקל לאוזניים) ואז לנקות את המגעים. לתת ללוח להתייבש היטב. עשיתי את זה על שלט של הוט, שלט של טלויזיה, שלט של יס וגם שלט של מכונית. בכל המקרים חל שיפור ניכר.@GoldenEyes בדקתי עם סוללות טובות וזה לא עשה הבדל. אולי לקחת איסופרופיל אלקוהול של 99%, לפרק שלט ולנקות בפנים?
מה ??????????????????@GoldenEyes
@emh
הם אמרו לי ששלט שלי לא בתוקף יותר והציעו לי שלט חדש ב-38₪ לרכישה באחד ממרכזי שירות לקוחות שלהם או לשלוח בעלות נוספת של 29.90₪
פראיירים לא מתים , הם רק מתחלפים@GoldenEyes אולי בגלל שאני משלם 160₪ אני לא יכול להתלונן להם?
- תשתית 100/2
- טלפון בבית ללא חבילה על בסיס שימוש
- טלוויזיה
אחרים משלמים 300₪~ ויותר אז יש להם מקום להתלונן על דברים קטנים.
כיום בדואר מחליפים רק yes וזה גם בתשלום@GoldenEyes פעם אחרונה החלפתי שלט ישן בסניף דואר וקיבלתי חדש. קיבלתי גם קבלה ואני לא זוכר אם היה רשום שם מחיר. אני לא זוכר שאחריות היה רשום. נשמע לי אחריות זה משהו שהם המציאו כי אני לא מוצא מידע בנוגע לאחריות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.