כפתור עריכה

Reikan

New member
כפתור עריכה ../images/Emo191.gif

לא ידעתי באיזה פורום של תפוז בדיוק לשאול את השאלה, אבל מה בדבר כפתור עריכה להודעות?

DirtySpirit

New member
לדעתי זה לא טוב, ואני מכיר את זה מפורומים אחר

ים... כי אמ מישהו יכול להגיד משו ואז לשנות אותו וזה כאילו נמחק מה שהוא אמר וזה לא טוב

Matan Levy

New member
אפשר להפעיל את השכל ../images/Emo26.gif

אפשרות העריכה תתקיים במועד של 60 דקות לאחר הוספת ההודעה. בגלל זה אנשים מגיבים לעצמם עשר פעמים עם תיקונים.גם אפשרות של נעילת נושאים למנהלים לא תזיק פה.

DirtySpirit

New member
נעילת נושאים באמת לא תזיק,

ואני חושב שהיא אף תוסיף. אפשר להציע את זה. אבל אפשרות העריכה לדעתי היא לא טובה.

ailag

New member
אני מעדיפה

שאנשים יחשבו פעמיים לפני שהם לוחצים על "שלח". ושאם קראתי הודעה שנכתבה לפני רגע אני אדע שאין באמת טעם לפתוח ולקרוא אותה שוב.

Reikan

New member
הו רגע, זה Matan ../images/Emo191.gif

אז כנראה שבכל זאת צריך כפתור עריכה?

Reikan

New member
איזו דינמיקה?

למה בן אדם צריך להגיב להודעות של עצמו עם תיקונים? אפשרות המחיקה מיועדת למנהלים, אז משתמשים רגילים לא צריכים אותה.

CrazyYoYo

New member
כאן תוכל לקבל רק חוות דעת של גולשים

אבל תשובה סופית תקבל רק בפורום המשוב. כמו כן כבר נתנו לינק להודעה של ההנהלה שהם פוסלים את האפשרות הזו, אז צריך להבין את זה ולהמשיך הלאה. וחוץ מיזה, בנוסף למה שגליה אמרה, אפשר לקרוא שוב את ההודעה לפני ששולחים אותה ואחרי שמוודאים שהכל נכון לשלוח. ואני גם לא מבין מה כל כך נורא בלהגיב עם תיקון, אבל בסדר

בJדJה

New member
יש פורומים שיש את זה

בפורום אחד שאני נמצאת בו,מצד אחד זה טוב כי אתה יכול לשנות שגיאות כתיב שהיו לך בטעות או נזכרת במשהו ואתה רוצה לכתוב אבל מצד שני יש הודעות שאחר כך הם מוחקים את מה שהם כתבו ואז אתה לא מבין על מה ההודעה.. אז שיעשו כמו בוורד בדיקת איות חחחחחחחחחחחחחחח

למעלה