כפ"ס.?

0mroosh

New member
בוטלה.

יום חמישי, תמונע. זו כן תתקיים.

0mroosh

New member
אכן התקיימה! ../images/Emo9.gif

היה מדהים!! דבר ראשון-זוהר אני שונא אותך. דבר שני-מצטער על האיחור ומה שזה גרר
. תאורה עמומה,אינטימיות מלחיצה טיפה וקול עדין ושברירי. רונה מלכה! היא שיחקה עם בבושקה על הבמה,מסתבר שהלסבית לא יודעת לפתוח בבושקות ממש,אבל שיהיה. אהה, ואני עייף. זהו. [לא תירוץ..
].
*זוהר מדהימה ואני אוהב אותה מלא!
.זהו.

galvin

New member
חמסין

בהדרן (הראשון מבין שניים רצופים, כך היא אמרה), היא עשתה את "חמסין", שלא שמעתי קודם בהופעה. הוא מתוך "שרות לאה גולדברג", והוא מקסים במיוחד. ואולם ברם, היא טעתה במילים של השורה האחרונה, ולקחה את זה נורא קשה, והתפתח דיון קצר על מהן המילים המקוריות בכלל. נו, אם כך ... חמסין \ לאה גולדברג א. בחדרי מוגפים כל התריסים חם וחשך כרתו פה ברית. כסדר של פסח בבית אנוסים ערוכה פת השחרית. את פורסת לי לחם: "אכלי אכלי" מצטמקת ידך היפה. את מבקר עד ליל תעבדי בשבילי כדי לשכח, שאת עיפה. אמא, סלחי, לא פתרת, לא ידעת, כי ארצי בת חמסין עקרה ונקשה, כי היום אכזרי פה כשתיקה של הבת שבגרה והיתה לאשה. ב. ושוב מחר החנק בגרון. ולילה וחמסין. אתה והיא. מחר יהיה כל רגע האחרון בזמן - המתאבד האלוהי. וצחוק כבד מאד יכאיב, יכאב- חמסין. אתה והיא. ואין מפלט. ורטט קר יחרת בתוך שרב: מאה מיתות, ולא קנאה אחת! (ולמה היא לא עושה את "קסיוס" אפפעם?

0mroosh

New member
הו גם אתה היית!

חשבתי שאני וזוהר היחידים שהיו מעל דפי הפורום..

bזוהר

New member
יש עוד הופעה של רונה! ../images/Emo13.gif

חוץ מיום חמישי בתמונע, יום שלישי ה26.7, רונה וערן במופע אקוסטי בפאב האינדיקה בשעה 22:00, טל' להזמנות 054-7736631 א.תעשיה הרכבת-בנימינה. (מהאתר הרשמי...) תבואו ומי שהולך שיהנה!

galvin

New member
מקום שווה לגמרי .. ../images/Emo99.gif

כדאי כדאי. למרות שההופעה האחרונה שראיתי שם (עמיר לב) היתה נור-אית. היה סאונדמן מסטול, ואי אפשר היה לשמוע כלום.
וגם שכחתי שם סוודר! מישהו הולך?

galvin

New member
טוב, זה היה מופנה

לזהר, שבחרה להתעלם ...
זו מריון, כמובן. מריון מיתולוגיק 1789, המהפכה הצרפתית, וזה הציון של דלקרואה, שאותו הוא צריך לשנות!

galvin

New member
הציור!

למרות שבטח היה לדלקרואה איזה ציון אחד. אין איקונים עם פרצופים מזרחיים. באסה.

bזוהר

New member
סליחה על ההצתה, תודה על הקישור:)

זה ציטוט נבחר מתוך הסרט האלילי "קלרה הקדושה" וזוהר כותבים עם ו'. שים לב בבקשה;) אגב גל, המון מזל טוב!!!!!!!!!!!!
ומפה האיקונים לא נפתחים לי:( בריאות אושר והמוןהמון אהבה:) שתדע רק טוב ותתפתח(?) ותצמח ותחיה עד 120 השעה קצת מאוחרת לי אז הברכה הזו די צולעת שתישא רק ברכה ואוקצור, שתהיה מאושר!

למעלה