כצופה וותיק של ערוץ 13, אני יכול לקבוע שבתקופה האחרונה הוא פשוט גרוע. ואני כבר התחלתי לצפות יותר בערוץ 14

evglev1

Well-known member
מנהל
הוא היה "חפץ מעבר" לדברים יותר הרד קור.

זה הימין האמיתי הזבל של ערוץ 14 - זה לא הצחוקים של שמאי.
דווקא לדבר נגד השמאל בכנסת זה בדיוק ערוץ 14, הבעיה היא שלהגיד בערוץ ישראלי שצריך לשחרר את יגאל עמיר זה כמו לומר בוותיקן שישוע נולד בלידה טבעית ומריה לא הייתה בתולה כשילדה אותו.

דווקא לדבר נגד השמאל בכנסת זה בדיוק ערוץ 14, הבעיה היא שלהגיד בערוץ ישראלי שצריך לשחרר את יגאל עמיר זה כמו לומר בוותיקן שישוע נולד בלידה טבעית ומריה לא הייתה בתולה כשילדה אותו.
וזה מוכיח שביבי קשור לרצח.

Harrington

Well-known member
מנהל
נראה שביבי לא מוכן, כי מבחינתו קריאה לשחרור יגאל עמיר זה סדין אדום כמו שכל מפלגות הימין תמכו בפסילה של המפלגה של לריסה.
ארי שמאי לא קרא לשחרור עמיר. הוא רק טען שאיזושהי טענה שעמיר העלה, נכונה. אני כבר לא זוכר במה מדובר היה בדיוק. אבל זה היה כל הסיפור וערוץ 14 הגזים פראית עם הרחקת שמאי על אותה אמירה בלבד.

evglev1

Well-known member
מנהל
ארי שמאי לא קרא לשחרור עמיר. הוא רק טען שאיזושהי טענה שעמיר העלה, נכונה. אני כבר לא זוכר במה מדובר היה בדיוק. אבל זה היה כל הסיפור וערוץ 14 הגזים פראית עם הרחקת שמאי על אותה אמירה בלבד.
הוא אמר שהגיע הזמן לשחרר אותו, זה אכן הוצא מהקשרו כי מה שהוא טען שחוק יגאל עמיר הוא אנטי דמוקרטי בגלל היותו חוק פרסונאלי ותוך כדי כך הוא לא הסתפק בטענה שחנינה או קציבת עונש ליגאל עמיר צריכים להיבחן כמו אצל כל אסיר אחר, אלא אמר את חצי המשפט שהגיע הזמן לשחרר אותו מה שהקפיץ את כל המדינה כולל ערוץ 14.

למעלה