כצל'ה עונה על כל השאלות ב-
|תפוז|

כצל'ה עונה על כל השאלות ב-
|תפוז|

|דושיח|
יעקב כ"ץ מגיע להתארח
|!|
בואו לשאול את יו"ר האיחוד הלאומי, הידוע בכינויו כצל'ה, את כל השאלות ששמרתם בבטן. יעקב כ"ץ יענה על כל השאלות היום בשעה 19:00
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=54&messageid=161760869
|חלב|
מתכוננים לשבועות עם מתכונים לכבוד חג השבועות הבא עלינו לטובה אנחנו מתכבדים לארח את השף יניב גור אריה
|!|
יניב מגיע לעזור לכם עם מתכונים ועצות לחג שבועות טעים במיוחד - אתם מוזמנים להתחיל עם עוגת הגבינה ההפוכה שלו ולהמשיך עם שאלות לגבי פשטידות, קישים, פסטות ומטעמים נוספים
|חיבוק|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=75&messageid=161769022

Jimmy Kane

New member
דעתי על הפרקים האחרונים

טוב אז ככה
הפרק שלפני האחרון שכולו עסק במשפט היה קצת משעמם ולא האמנתי כמה הם יכולים למרוח את העניין של לינט וטום. הקטע שקארן אומרת שהיא הרגה את אלחנדרו היה קצת מפגר ופתאום התובעת מקבלת אנושיות ומחליטה לחוס עליה ובכלל כל המשפט היה מפגר. בקשר ללינט וטום זה היה ממש מוגזם למרוח עוד ועוד את הקטע שהם פרודים בגלל שהביאו את לי שיחליף לה בגדים אז סליחה זה ממש מפגר. אני במקומו הייתי בא ומפריע להם כמו שלינט עשתה לג'יין. וגם לא האמנתי שברי מחליטה להיפרד מטריפ וחשבתי זהו רשמית היא לבד לנצח

אז פרק

הפרק האחרון דווקא היה עשוי נחמד, אהבתי שהיו כמה קריצות לעבר כמו הקטע של לינט והחילופי תפקידים של גבי וקרלוס

אהבתי את קת'רין אבל היא קיבלה תפקיד ממש עלוב וזה לא פייר
ואיך שהיא הציעה ללינט עבודה בניו יורק כבר ידעתי שהסוף יסתיים בזה שהבנות יעזבו את השכונה לנצח..
רנה היתה מצחיקה ובהחלט סיפקה רגעים קומיים אבל חבל שהיא לא היתה חלק מהפרידה הסופית.
סוזן, לשם השינוי דווקא הפעם איכשהו היא הייתה בסדר. היא לא הייתה יותר מידי צומי גירל ולא קיבלה יותר מידי זמן מסך אבל הייתי שמח לראות קצת מה צופן העתיד שלה..
לינט, שמחתי מאוד שהם סוף סוף חזרו
אבל רק לפרק אחרון. אני בעד הנסיעה שלה לניו יורק.. היא צריכה את זה והיא צריכה להיות מאושרת ובמשך עונות רבות היא ויתרה רבות לרצונות של טום שימצא את עצמו פה ושם
ברי איכזבה אותי בעונה הזאת כל הסיפור סבב סביב הרצח ועברה מיליון גברים ובסוף נשענה על טריפ, טריפ הוא דמות משעממת לא הספקתי להכיר אותו יותר מידי אבל הייתי שמח אם צ'אק היה ממשיך לצאת איתה או שרקס יחזור לתחייה.
אני אוהב את גבי, זה היה כיף לראות אותה צומחת ומקבלת קריירה רצינית אבל חבל שלא הראו את סיליה וחואניטה בעתיד

בכל מקרה הפרק האחרון לימד אותי דברים, כן זה קצת קיטשי וכאלה אבל צריך באמת להגיד הכל לפני שזה נגמר.. והזדהיתי עם הקטע שמרי אליס אומרת שההבטחה שהמשחק פוקר בויסטריה ליין הוא לא יהיה האחרון ושהן ימשיכו להיפגש לא התממש.. כלומר הן לא בדיוק שמרו קשר וזה מבאס כי עברתי הרבה תקופות מדהימות בחיים שלי ולצערי אני חי בדור של מטומטמים שכולם כלואים לפייסבוק וכאלה שמתרצים שאין להם זמן ואני כבר התעייפתי מהם

הסוף היה נחמד, סוג של עמוק באדמה (הסדרה הכי טובה EVER
)
ג'ניפר נראית חמודה
אשמח לראות סדרה עם עקרות בית דור הבא
ושיביאו את דילן

הבנתי שסרט, לא יהיה לאור מה שהיה בפרק האחרו
אהבתי את הסדרה, סדרה מיוחדת, היו בה כמה תקלות וכאלה אבל לא אשכח אותה ואחזור לצפות בה מחדש בעוד שנתיים או משהו

אני מקווה שאצליח למצוא מארזי DVD של כל העונות

אז תודה רבה על הסדרה

עקרות בית נואשות 2004-2012

אז מה עם המפגש?

Jimmy Kane

New member
ראיתי

מדהים שיש סדרה אחת יותר גרועה מעקרות בית נואשות וזאת איך פגשתי את אמא

adii1201

New member
לא נכון, היא חמודה

נמרחת, אבל חמודה. הבדיחות שם עדיין נחמדות, העלילה עצמה לא וואו.

Shiri from the block

Active member
אני אוהבת את הסדרה רק בזכות בארני ורובין, הם הדמויות שהכי מכניסות חיים לסדרה

Jimmy Kane

New member
אני דווקא חושב ההפך

בארני דמות פשוט שחוקה, הוא חופר הוא מעצבן במיוחד עם התיבה הזאתי בפרק האחרון
פשוט למות ממנו
המשולש אהבה של רובין בארני וטד בכלל לא נגמר

מזל שלינדזי פונסקה עדיין ממשיך להחזיק את הסדרה

Shiri from the block

Active member
חח לינדזי היא זאת שמחזיקה את הסדרה? בקושי רואים אותה והיא גם בכלל לא מדברת.
ואני דווקא אוהבת אותה, אבל היא לא עושה שם כלום..

ועל איזה תיבה אתה מדבר?

ובארני מאוד השתנה בעונות האחרונות.. הוא עדיין חמודי

Shiri from the block

Active member
נמצא הבן האובד של צ'רלס מזור! טום משהו, מסרט "הנוקמים"
הם כל כך דומים!! הייתי בטוחה שיש קשר משפחה ביניהם אבל אין!

למעלה