כצפוי, זה קרה גם לפורום

כחלחל

New member
כצפוי, זה קרה גם לפורום

כמו שהפסטיבל והיחצנות ירדו מהפסים כך גם הפורום.

מעסה11

New member
זה לא פורום מעודן על אוכל

מדובר על פורום שעוסק בנושא רגיש,לכן מן הראוי שיהיה סוער ונןקב, זאת לא ירידה מהפסים,להפך אדישות לחיי אדם,היא ירידה מהפסים... נראה אותך יום בשבי ,אני בטוח שתרד מהפסים

תראו מי מדבר על אדישות לחיי אדם...

משה בן ה-11 שלא אכפת לו כמה אנשים חפים מפשע יירצחו, העיקר שמי שהוא מכיר את השם והתמונה שלו ישתחרר...

מעסה11

New member
בן ערובה בסכנה גדולה,מבן חורין מוגן בצבא

הסכנה בה נמצא גלעד גדולה עשרות מונים ,מהסכנה בה נמצא ממילא עם ישראל, שהוא גם מאובטח בצבא הטוב בעולם.. . לכן המסקנה היא שיש לשחרר את גלעד ובמקביל לחזק את הסדרי הביטחון ,וכולם יחזרו הביתה בשלום

אני לא חושבת שכולם ירדו מהפסים אבל

למרות שכולנו רוצים את גלעד חזרה וכמה שיותר מהר צריך מדי פעם לעורר את כולם ולהעלות נושאים חשובים לדיון...

שלום עליכם!

רק עכשיו שמתי לב שמחקת את מיליארדי ההודעות שפנו באופן פרטני לכל אחד מהגופים במשק בקריאה לשביתה. נחמד לראות שכן יש כאן מישהו שאחראי לאיזשהם נהלי דיון מינימליים. אני לא יודע איזה נושאים חשובים אפשר להעלות לדיון כאן, אבל את צריכה להודות שאם לא היה כאן מישהו שרואה מעבר לסיסמאות של 'גלעד בכל מחיר', היה כאן משעמם רצח.

מעסה11

New member
לא היית צריכה לחבל במאמץ לשחרר את שליט

לא היית צריכה למחוק שום הודעה,שיש לה סיכוי,אפילו הקטן שבקטנים,לשחרר בן אנוש במצוקה נוראה, אני סלחתי לך, מקווה שגם הקדוש ברוך הוא ,מקווה שהבנת טעותך, ותמנעי מכך בפעם הבאה

למעלה