אז איך בלום הגיעה לפה? הבת המאוד מקסימה שלך שאיפה היא באמת? ספר כספים? טוב, אותו דבר בסוף... עם דג מלוח אמיתי.
רובי, אתה צריך ללכת מיד לקיבוץ הקרוב לביתך.
עוד הוכחה שצריך להגיע.
גול, אהוץ'! אהוץ'! גול, האדם הוא הפלדה! זה לא מצחיק כל כך.
זה חומוס? איך רואים שאתה משפחה של אודיל. ישר ראיתי. זה וה... זה שלה יש רטייה שלא צריך. ציירי לי כבשה.
רגע, אבל מי אלה היורשים לבית ג'רום?
זה ספר הקסמים? אני חושב שלא יצלצל לפליקס השעון. לא, לא נראה לי, ג'יין. תנסי לנסר את צ'אנג. הוא רגיל.
מאוד כללי. אגב, אודיל פחות בצד של הפיראטים, היא החליטה לטבוע ולהיות סנאית בלי שום פיראטים. הילד הנודניק עם הפסטה לא נמצא. למה יש לו לטאה? ועוד חכמה?
הוא ממש דומה לו. אני אומר לכם, תשנו את הספר ואז מילה תשתנה. בוא'נה, אתם יכולים להופיע עם זה לוועדי עובדים! זה עובד גם אם אומרים "בתיה"?
מסכן רובי.
טוב, סדרו לי סגולה. הבאר זה בעצם סימן שתבקשו עוד עונה לבאר. וואו. כסף.
היי, חבר. התסריטאי הוסיף את עצמו.
תראה, גול צודק. הוא חלם. הוא ינמנם לאיזה שנה-שנתיים. גול, אהוץ'!
מעט מדי הלנה היום. ברור ששכחת, זה היה ליורשים לבית ג'רום. פליקס, ניצלת. אוי, לא. ג'יין, אולי כדאי לשרוף את הספר כחלק מטריק?
היי, המורה לעיוורים מהאלופה. לא זוכר איפה עוד ראיתי אותה. בטח באלף. קרובת משפחה של אלה? של אביטל?
כתבה על חופשה יכולה לעזור. לא? סתם, בסוף הם ישארו יחד. כן, טכנית זאת הטירה שלו. עדיין היה פחות מדי הלנה.
חשבתי על זה, ג'יין. את יכולה לשרוף את הספר של מילה. או לחתוך את צ'אנג. אה, יש שניים?