כראמל 4- פרק 65- ויש החדש

YossihNew

Well-known member
|מרובע|

אז איך יהיה לכולם בחופשה?

מה יקרה כשלג'יין יהיה ספר הקסמים?

והאם גברת בלום תצליח לפגוש את הלנה?

YossihNew

Well-known member
מטבעות מהשמיים זה יפה. וסמלי. אני מבין. עליכם לזרוק את זה להר געש. כן, החברות נסדקה. מי הם אבל?

זיכרונות יפים, לא נפלאים. זה מתאים לגול, שוק אוכל. רובי מקנא. לא נחמד העונה.

אנשים קצת יותר מדי מקבלים בשלווה שיש כישוף. להפוך את המים לרום! מה זמיר? למה נגעת בזמיר? אל תיגעי בזמיר! אתם יודעים, רק לאחרונה נזכרתי שליאן הייתה בבית הכלבים. הלם! זאת סוג של אותה דמות. ההתלהבות לפחות.

כראמל, די, מספיק. אתה לא תמיד צריך לדבר. לזניה מורעלת?! ויש, אתה בטוח על... הסבתא שלו? הנה, גם לבמאי נמאס כבר.

יאבה?! ידעתי שגברת בלום זאת בעצם יאבה. גם ראמזי זה קריזה. בפסטיגל זה נחשף. אימא של הלנה ואבא של מיה. איך הכל מסתדר.

המון קרירות. זה כמעט, ג'יין. ואת חייבת לנו בקבוק. רובי, אתה משקר. טוב, לך תביא פיג'מה. אבל גול, לא חורף. אתה לא יכול ככה. המון שמיכות יש. יהיה מעניין אצל הלנה ואל אל. אה, בובות יום ולילה. לילה, לילה, לילה, לילה, לילה, לילה, לילה, יום. ככה מבדילים.

כך או כך.

אה, הבנתי. אז בעצם זאת יועצת העיוורים מהאלופה. העלילה הזאת תהיה ארוכה העונה. תשמעו, זאת דרך מאוד מוזרה להחליף שחקן בגלל עניינים אישיים. אני גם חש שגול אמר את זה לאחיו, ומזה בעצם נוצר לנו רוני חדש.

אתה לא בוכה יותר, אז די. כן, תשאירו פה את צ'אנג כמו כלב מוכה פרעשת. מי יבלה איתו? מי? מי? מי? ג'יין צריכה לקרוא את הכישופים טוב מאוד. ג'יין, תגידי, על אחותו של ויש הפעלת כישוף העלמה? ועל אימא שלה- כישוף החלפה גם? זאת מוזיקה משקשוקה. לבד בבית! רגע, זה לא בסדר. לבד בבית זה של אח של גול. האח השני. לא משנה.

זה קורה כשהשחקן צריך לפרוש. מעניין מה אמרו לנבו? תשחק יום צילום אחד וזהו? עצוב. זה יונתן הורן. צריך לעשות שרשור "הדמויות ששיחקו כמה שחקנים". אולי ברטה זאת מרתה. עוד שאלה- איפה הטבעת של ויש? ויש, פתרתי לפניך.

בטח שאל "מי? מי? מי?". למה הם לא מדליקים אור? הלנה, הפמוט. להרביץ לפולש. או עם הפסל. היפה מאוד הזה. חד וחלק ומחוצף! כן, ברור שהוא פה.

אה, היא גם מדברת לפעמים. מוזר לי לראות גם האלופה בו זמנית.

יאבה.​

למעלה