כראמל 4- פרק 66- סאנידייל

YossihNew

Well-known member
|שמש|

אז מה יקרה כשכולם יגיעו לסאנידייל, ורובי וכראמל יתאחדו?

האם ארטי יצליח לשמור על וינסנט מהיהלום?

ומה גברת בלום תעשה בטירה?

YossihNew

Well-known member
מי עיצב את הבובה של אוליבר? יש משפט שאומר: בוא ניתן לגורל להחליט. הגורל יותר חכם משנינו. זה בערבית. נכון גול? היי, זאת מהאלופה שאני רואה יותר מדי לאחרונה. זה בסדר, אני מעדיף את אב הבית של הטירה שלנו. הוא יודע יותר מדי. לא יודע, תמיד רינת מטטוב לא העבירה לי שמחה. כן, רובי התינוק. מעניין מי כן שלח.

לא, את הצאר רצחו ב... לא משנה. חד. מאוד. מאי מצחיקה אותי. ומעכשיו היא גם חברה.

החזיונות משלבים המון סדרות. ראיתי את השעון מבני מצווה. ובאר.

בכמה מקומות פרנקו עבד? והשיער שלו? איך הוא?

כן, ברק. לכן השיער לא נראה טוב. איזו שנה אתם באמת? מפתיע שאת גברת בלום הוא לא קולט. אה, בעצם כן. מתי צ'אנג ואוריין יפגשו? מסכים, גברת בלום.

אם היה לי שקל על כל פעם שהבחור הזה שיחק עם משפחת קמינקא... ואז הם עזבו... טוב, זה לא מוזר.

למה, צ'אנג, להתרכז בסלון? מה עם החלון הקטן בשירותים? נכון, צ'אנג. מי יבלה איתך? מי? מי? מי? צ'אנג, צ'אנג הוא הרביעי. תשב, תדבר.

כן, נשמע הגיוני. אה, הוא גם הצ'אנג שלהם? מאוד, מאוד מתוקה. אל תדאגי, מילה, אף שחקן לא עומד לעזוב אז הפרצוף שלו לא ישתנה. בספר לגדול עם חיוך כתוב על החלפת חיתולים? מי כתב מומלץ? תגידו, זה הפרק של כראמל בלי כראמל? ברור שהיא עזרה לה. ביחסים עם אימא, ועם החבר הקודם... מאדאם פוטור ומילה הן... חברות ותיקות. למדו יחד. אל תגידו לאף אחד שהן נפגשות. אנשים יתפוצצו.

אולי יחשבו שיש פה רוח רפאים. אולי זהבה אכלה את ה... כן. בדיוק. הגיוני. לא נורא. מה זה?

לקח המון זמן עד שכראמל הגיע. כן, הוא גדל קצת. התקופה ביונייטד. זה מוזר, החזיונות אמורים להגיע לפני הטבעת. באמת של מי? מי אתה, אדוני? אה. כן. רובי ישנא עוד מישהו. שכחתי שיונתן יודע לשחק גם אנשים די רעים. לא כמו רובי.

גול, גול, בחייך, אחיך פעם החליף את עצמו בקאי פקר, אל תדבר. אולי זה בגלל ג'יין גם. אני לא אוהב את ויש החדש. מעניין איך גול הגיב לרוני החדש.

שמעתם שאנשים אמרו שמי שאיכותי מזהה את אלון מגאליס ולא מכראמל?! בחייאת. מה עם דאוס? מה שלמה? צעצוע של סיפור?! אם אתה מבין למה הוא מתכוון. כן, הוא שמר על המון. הוא יסביר. המשטרה זה הצרפתי ההוא שלא עושה כלום. ההבעות של אורי יניב.

למה ארטי צועק כל הזמן? בוא'נה, שמתי לב למשהו. מלא שילובים מוזרים של סדרות. זה יהלום מהחולמים בכלל.

יאבה? יאבה. פרנקו גם חדש? לא ידעתי. כולם מתחדשים פה פתאום. קהה ו... מחוספס?

כן, מעניין. נחש.

לא הבנתי. אם אצל כולם לילה, איך אצלם אור?​

למעלה