כראמל 4- פרק 67- ההתלבטות של הלנה

YossihNew

Well-known member
|נחמה|

אז איזה רמז רובי גילה?

האם וינסנט ישתחרר מכוח היהלום?

איך הלנה תגיב לגברת בלום?

ומה יקרה בזמן האיחוד הגדול של השיר שלנו?

 
נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
הצהרה לפני הפרק: אתמול נחשפתי לספוילר משמעותי בנושא אחת העלילות שסידר לי הכל. אני אחשוף בפניכם כשזה יהיה רלוונטי, אבל זה ממש היה רציני.

כן, מאוד מפחיד. היהלום משחית אותו. לא רואים?

ידעתם שגם את לירית וגם את מאי פגשתי באותו מקום? בתיאטרון חיפה. תמיד עובד. איסלנד? טיק טק. רק רגע. איזו צרחה הלנה דפקה. אגב, זה הכי פשוט להפתיע אדם ביום ההולדת שלו. הלנה, בואי נחגוג אין-יום הולדת. תדעו לכם שגברת בלום דווקא אומרת המון אמת. לא ראיתי אותה אומרת לאנשים שהיא אוהבת אותם.

לא אוהב את הוויש הזה. ספציפית את זה.

אני תומך בכלל בצ'אנג. הוא מבשל יותר טוב. לכולם אין זמן. מסכן ספ. אני לא חושב שגול מבין מה זה אתלט. ושידאג שמשמרות הזהב לא יתפסו אותו. ממתי מילה בלי שרוולים? תלות עריסתית זה נשמע רע. בוא אוליבר. הולכים לזאת שרצחה את אח שלך לפני מלא שנים.

לא להגיד? מה אתה מסתיר?

שימו לב למשהו מוזר. שמתם לב כבר? תשימו לב אחר כך.

לא ידעתי שיש לה מבטא. לזאת מהאלופה שתמיד נראתה לי מוזרה. מוזר, זה נשמע שג'יין אומרת מילים נכונות.

כן, גול, גם אני חשבתי ככה על מדליות. ידעתם שליר לוהק להצגה? לכו תדעו, אולי אראה אותו. תשאל את ברברה מה היא אמרה לה! עכשיו רובי מתעלף מחזיונות?

האם אטלס יודע יותר ממה שהוא מראה? שב, תנוח, אל תירא. זה מצפן, רובי.

טעם מתוק זה ההפך מחד וחלק. עוגת הפילולים! יופי! משהו קטן. שקט, פרנקו, אמרנו שתהיה בשקט. רביולי בשמנת זה נהדר.

בעצת רב, אפרסק. גלעין, גלעין. מרטיט. יאבה.

תעזבו את המנזרים בשקט כבר. די. כל סדרה, מנזרים... אולי המנזר והמצפן... תירגע ותעשה קפה!

האיחוד נמנע? בחייכם. מי זה? כן, כן, מפעם. ממש מזמן. אז קראו לה בת שבע. אבל למה עם התינוק?

זה תמיד היה קשה. למרות שהלנה לא ישנה עם אימא שלה כל הזמן וכבר התרגלה לזה? איכשהו? הלנה, תגידי, הנגריה שליד הטירה לא מפריעה לך לישון? ברור לי שהוא עיתונאי. איך הוא ישן בלילה?

אולי בסוף יצלצל לו השעון?

שמתם לב? נו? עדיין לא? אני הייתי מביא קודם יהלום דמה. כדי לבחון אותו. את וינסנט.

מי פה?​
 
למעלה