כראמל 4- פרק 69- מאדאם פוטור

YossihNew

Well-known member
🔮

אז מה רשום במכתב מארתור ג'רום?

איך יהיה לאל אל בסאנידייל?

האם ויגו יגיע לשם?

ומה יקרה כשמעריצי השיר שלנו יקבלו את מה שרצו שנים?

YossihNew

Well-known member
למה הוא לבוש בצורה מסתורית? היהלום הכחול שכולא אסטרואידים? לא, אולי זה ההוא מספר הבריאה. כן, כמו בשר הטבעות. מי זה בכלל?

אבל למה דווקא עכשיו? באמת כדברא. שחוגגת היום שמונה שנים. לא, כראמל, הוא לא כתב עליך שם.

הוא רך וצמרירי. ידעתם שמאי הלכה לוויפאסנה? גועל נפש? זאת לא הסדרה ההיא. לוחמת שוורים, באמת? לא, היא הגיעה בגלל יום ההולדת שלך. שאין לך. נפלה.

ואתמול סיימתי האלופה 2. אז הדמות של רינת שם יכולה להיעלם מראשי. לא חשובה כל כך. לבנדר.

צודק, בעיה. לי יש סינופסיס. אח. גול, זוז. היא מתכננת לזרוק עליך דברים.

מי היה זה שריגל אחריהם? מילה מבקרת חברת ילדות, ספ.

הלנה, לכי לסדנת ויפאסנה.

אני יודע. אתם בטח ציפיתם שאשיר "זה לא סתם אולי", אדבר על שירים גנובים, על יהודה לוי... אבל לי עולה רק מה שחשבתי עליו היום: התינוק של מילה גמור והכל בגלל מאדאם פוטור. אם כן, אחד הכחולים, מילה. לא, סתם, בדיחת הארי פוטר. כן, ועשרים ושתיים שנים כמו רק אתמול. פתאום חשבתי. יובל עם אפרת, אילן היה עם נינט. ויהודה לוי עם שתיהן! זה קטע מאוד מוזר. כן, יש בה גם הרבה אור. בחיים. שיט, יצא לי.

מי הילד השני?

כאילו, מישהו בטח אמר "בואו נביא את נינט, יהיה מגניב להביא אותה לאיחוד עם אפרת". זה לא שכפול מרושע, זאת את שחזרת בתשובה או בשאלה. השודד אומר שאת גונבת משאבים ממנה. לטאה? איך הגעת ללטאה, נינה? אין מצב שזה גול. התינוק שלך גמור ובגלל מאדאם פוטור. אבל תתרחקי מהתינוק, מאדאם פוטור. אני יודע שזה לא באמת היה תינוק אז, אבל את יודעת.

למה צוחקים? לא הבנתי.

החבר של ספ יותר גרוע מהחברה של מילה. ויפאסנה, ויפאסנה. אטלס קשוח.

לאן הגעת שאתה משתפך בפני גול? אתה לא האצן הכי... תודה, אל אל. לא, גול, גם אני התבלבלתי פעם. זה בסמ"ך.

ומה ג'יין תראה מחר בבוקר? הנה.

בפמוטי הכסף? לא, זה עלובי החיים, פשוט. אולי כראמל הוא... אוקיי, אל תבדוק, רובי. כן, בספר הלא חשוד בעברית בין כל ספרי האנגלית. כן, וזה הספוילר שחטפתי. מה שמסביר למה העלילה הייתה מנותקת, למה היו שני ספרים, ולמה אצלם היה יום כשאצל החבורה היה לילה. וגם זה מטומטם כי זה אותו שם, אז...​

למעלה