כראמל 4- פרק 71- ספר הקסמים

YossihNew

Well-known member
|ספר|

אז מה ויגו יעשה לג'יין?

האם ויש יתקדם בחקירה?

איזה דברים קורים בינתיים בטירה?

והאם האחים יצליחו בטקס?

YossihNew

Well-known member
פניו לשלום? לא? לא. מסכנה ג'יין. לא ידעתי שגברת בלום הצטרפה לסקורפיו.

לא, הוא לא מבין נכון. אני לא מאמין שהוא מבין נכון. כן, גם אני אוהב. עוגת שוקולד. לא ברברה. גול לא זוכר, זה רשום לו על היד.

הוא כמעט תפס את הזבוב הזה. פרק קודם לא הייתה הלנה.

אוקיי, פתרון יפה...

אה, הוא התכוון שיטבע... הבנתי.

אז רגע. לאן נעלם הדף? אה, הנה. גול? כל הכבוד? כן. בדיוק. תראו, ארתור ג'רום היה סולח לגול. הוא היה מבין שלא כל הצדדים במשפחה...

אז לא פניו לשלום. בלום. הוא דומה לבת שלו. נכון, זה המילים האחרונות. רינגו יכול ל... להשתנות ללטאה?

ספ נתקע עם בדיחות. רגע, פעם ספ אחד פשוט נפל מכל המדרגות. מה ההבדל? הפיל מהבדיחה הקודמת! צו חיפוש... הוא הידרדר...

לא מקובל עליי שהלנה נעלמת לפרקים שלמים. חברה טובה שלי. נכון? יש לי חברים טובים כמעט כמוכם. לא זוכר מי עוד אמר שיש נזילה של מים מהעיניים.

לבנדר. הנה, עכשיו ויש גילה. רק לא הבנתי מה הקשר שלה לכל הסיפור.

מאיפה נביא קינמון? מה הקטע עם התינוק הזה... זה מוזר. כאילו הם מדגישים. מה יהיה? אז ג'יין תדאג לאבנים. נכון, גול. כן, ליר מצחיק אותי. תפתח את הפה, גול.

הוא עושה מדיטציה. זה כדי להירגע! מצד שני... הלנה, כשאני ראיתי אותה... היא עשתה מדיטציה. פיס אנד לאב. מתכון! גדול.

או שהיא אחותה התאומה. ג'יין יודעת לפרוץ מנעולים!

הו, באמת רציתי לשאול. תודה, גול, שביררת בשבילי. מיילו גם היה שם? תנינים. כן. מי ניתק? לא היא, הוא? אני חושב שגול הוא היחיד שמקנא לאישה שלא נראית.

הוא חזר. קהה ומחוספס! טוב, צ'אנג, אתה בדרך להודו.

עכשיו הבנתי למה הוא ניסה לתפוס זבוב. רגע, הוא על שם הסרט? מעניין איזו משאלה אחרונה הוא רוצה. כן, אני יודע, זה מהחולמים. כן, ברור. הוא רוצה את היד? זאת משאלה כללית מדי.​

שיר m

Well-known member
אחרי שג'יין שיגעה את כולם עכשיו כולם צריכים אותה

רינגו לטאה. אוקיי.

ברוך השב פרנקו

למעלה