כראמל 4- פרק 76- תופסים את ברטה

YossihNew

Well-known member
|זורו| |אזיקים|

אז מה המשאלה שאל אל ביקש מהיהלום?

איזו תוכנית יש לאודיל נגד רינגו?

והאם זה הסוף של ברטה?

YossihNew

Well-known member
אני אומר לכם שגול הביע משאלה לשכל. תראו, הוא שואל את השאלות הכי נכונות. מה ברברה אמרה? אני בהלם. אני לא מאמין. אל אל בזבז משאלה על משהו שאפשר בצ'אט ג'י פי טי!

למה אתן מדברות על ג'יין כעל זרה? אתן מכירות אותה. בעקבות דיון באינסטגרם- מי הנבל הכי טוב? אני חושב אודיל. היא מרושעת. אה, אין לה משפחה! בטח. הלנה נעלמה לאנשהו ועכשיו אין לה משפחה. לא מדברים עליה בכלל. יו הו יו הו יו הו! סליחה, היא אמרה "חיי הפיראטים הם חיים נפלאים" ונזרקתי לפיטר פן. אוקיי, הוא לא אוהב ריקוד... אני מאמין לה. היא סנאית. הייתי מחליף את סיסיליה בקלאודיה.

מפגש ראשון בין כראמל לפרנקו העונה.

זה הצ'אט ג'י פי טי. על מה הוא כתב? גול, גול, לגעת בזה באופן חשוף יוביל להזיות כמו עם האבן ההיא. הוא אצלן. אצן עצלן. אם היהלום היה חכם, הוא היה הופך את גול ליוסיין בולט ואומר "הנה, אתה האצן הכי מהיר בעולם".

הו, תודה רבה באמת. כמה זמן חיכיתי לחברה שלי הלנה? היה לה טעים!!!!!!!!!!!! מאמל. אפילו לא כתוב על מה! כתוב מאמר!

כן, זה עובד.

למה היא מדברת ככה?! למה?! מי אמר שזה רעיון טוב?!

טוב, אם המשאלה הביאה את הלנה... הארנב, הארנב, תשאלי על הארנב. יש פה גם צ'אנג. נהדר, לא?!

תגיד, בפעם הקודמת שהיה מנעול, לא פשוט פתחתם? כשהיית בשירותים. יש מצב ג'יין קיבלה משאלה. מה את רוצה, אחותי? את בעצמך משונה. מה לא חוקי בדיוק עם הפרחים...? לא, יש פרחים ש... נכון, נכון. קשה לו לחייך עם הפנים החדשים.

מאיפה תשיגי כוסברה?

והיהלום מה? יופי... גול אצן מהיר. ברברה לא תסתום.

אודיל, את צריכה עוד שיעורים. אוי. לא טוב. כן, אני לגמרי בסדר עם זה, אודיל. אוקיי, אולי גם זה. גם אני יודע.

ברור.

כן כן, שליו. אז מה אטלס מסתיר? גם הוא, מה?​

שיר m

Well-known member
כן... וגם הפתיע אותי שאל אל אמר שאם היהלום יושמד הכל יחזור לקדמותו...

שיר m

Well-known member
אז רובי השתעשע קצת ועכשיו הוא שוב המבוגר האחראי, בסדר

צודקת אמיליה, לפעמים צריך לעבור על החוק

למעלה