היי! אודיל לא נוכלת! היא חמודה. אטלס לא קשור. ברונו. ברטה. מה שלא יהיה. בסדר, אין חדרים סודיים, ג'יין.
אוי לא, גול. אוי לא. אולי באמת היה כדאי שגול ירוץ איכשהו.
תגידו, זה רק אני או שאודיל לא אמרה "בלום!" כל העונה? לא פייר. לפחות היא אמרה לי. לבקר תנינים. קומפוט? עם פירות עייפים? לא, זה עושה פרה. זה עניין שלי הכובשת. היא גם ניסתה לעשות לשלי את הכישוף, אבל זה שינה רק את אמא של שלי.
מה קרה פתאום?
איך הגעת פתאום?
לא נראה לי שזאת ג'יין. עכשיו גם יש ג'יין מרושעת. יופי. אבל כוחות שינוי צורה זה לא שלה...
החוב חזר.
טוב, זה מפגש כוכב הצפון מוזר. למרות שאודיל לא מתה על אריאל מורטמן. והיא גנבה לה את האבא. יפה. נקמה. אבל רגע... יש בעיה עם מה שאטלס וויגו רוצים...
אוקיי, יופי. שחררי את ויש. או שלא, יש מלכודות. פשוט את לא היית בעונה ההיא בגאליס, נכון? אז גם לך מגיע.
אם אטלס מבטל את היהלום, ויגו נדפק. קונפוציוס גם לא היה בעונה הזאת. קיסם חד. תעעעעצרו אותווווווווווווו. למהההההה הכלללללל לאטטטטטטטטטטטט? ולאן רינגו נעלם? מה עוזר ספ, הוא לא יכול לבקש כלום... נכון, נכון, הנבל דומה לטוב. יש לי וייבס של אלאדין. לא מה עשית, זאת לא הסדרה הזאת. חשבתי שהוא יהפוך ליהלום. אבל גם זה אפשרי. אודיל, זה הסימן לבכות.
ויש נחטף יותר מדי.
גם ככה אני נגד ריצה. אה, חנוק מדמעות. כמו פעם. איזה כיף. לפחות אתה לא נטשת אותה, ספ. בניגוד למישהו מסדרה אחרת. מה נראה לך כתוב? כן, הגיעה לסיומה. בין העונות.
אימון ריצה? בחייך, גול. תגידו, שמתם לב שלג'יין יש נקודת חן כמו גברת בלום? כן, אני הבנתי. חייבים עונה נוספת.
תפס חופשה החרא. מה זה הלבוש המודרני הזה? המשטרה האיטלקית יותר קשוחה, נכון?
יש עוד עונה? הכי חשוב.