כרגיל הבדיחות של החמאס

עגייב

New member
במלחמה אין מנצחים

החמאס בחיים שלו לא ניצח ובחיים לא יינצח..ובדומה לו ישראל..ישראל כן הצליחה להרוג יותר,אבל הפסיקה את הקסאמים? החזירה את שליט? אני לא יודע אם ניצחון בישראל מתפרש כנקמת דם, אם הפעולה בעזה הייתה על מנת לנקום את ירי הקסאמים אז כן, ישראל ניצחה ובגדול! הביסה את הפלסטינים..מוזר לי איך האנשים במדינה הזאת חושבים,ויותר מוזר לי איך אנשי החמאס חושבים, אבל במקומות כמו עזה הערך לחיי אדם מזמן נטמן תחת ההריסות, במקומות כמו עזה מזמן שכחו,ואני לא זוכר אם אי פעם הם זכו להעריך את חייהם..עצוב מה שקורה בארץ הזאת..שוב אני לא מבין מה ישראל מנסה להוכיח? עליונות צבאית? זה ברור לכולם ומזמן..האם יבוא יום וישראל תכיר בחמאס כגוף שצריך לנהל איתו משא ומתן? למען שקט אזרחיה? או שנמשיך להפגין שרירים מעל שמי עזה? יש שם מליון ומשהו נפשות, והם מתרבים ומתפוצצים..השבוע האחרון הגביר את השנאה והצורך בלנקום בישראל, הכיבוש מזמן אינו סיבה לבדו לתקיפות של החמאס..אני מתפלא על האנשים, כותבי הטוקבאקים שמפרשים את התבוסה בזה שהרגנו להם יותר. 110 אנשים והם מעיזים להגיד ניצחנו? ואמן שנזכה לעוד הפסדים כאלה? לשם מה? סתם לרצוח? שמעגל הדמים הזה יימשך? עד מתי? כמו שאני לא רואה סוף לדבר שקוראים לו "ציונות" ועם הזמן למדתי להשלים עם זה, אני גם לא רואה סוף לדבר שקוראים לו "חמאס" או "חיזבאללה"..חבל על הילדים

למה אתה מזלזל בנצחונות שלכם?

לא ראית את ההמונים החוגגים בע'זה? כוחותיכם מתקדמים כל הזמן בכל החזיות.

mike00

New member
על מה אתה מדבר??

קודם כל ישראל מוכנה להכיר בחמאס בתנאי שלא יקרא לחיסולה ויעמוד בהסכמים שהושגו עם הרשות הפלסטינית... איך אתה מצפה מישראל להכיר במישהו שקורא לחיסולה????זה נשמע לך הגיוני??? איזה כיבוש בראש שלך??ישראל כבר יצאה משם מזמן....

ינשוף4

New member
בעקרון- אתה צודק

אפילו שהפכת ניסוח אחד. כאן לא רואים בנקמת דם משום "נצחון". ולגבי משא ומתן- יתכן שיגיע הזמן להתדיין גם עם החמאס. אבל בנתיים זה לא רלוונטי. החמאס לא רוצה...

למעלה