כרגיל ההודעות שלי נמחקות אז הנה:

Alfa156 GTA

New member
כרגיל ההודעות שלי נמחקות אז הנה:

קפצי לביקור מהפורום השכן, בן 20, ירושלמי, גר לבד, מנהל רשת של חברה, ומה עוד ?? החיים טובים. מה מחפש ?? נמאס לי מכל הסתוצים וה"עובר ושב"... ומחפש קשר רציני. Alfa156 GTA שבספק שאפשר למוא קשר בפורום...(לא ?)

אין ספק, פרטים מרתקים סיפקת

אבל אולי תתאמץ קצת בכל זאת ותיתן עוד כמה פרטים.. קצת יותר עלייך, על האופי, על הרצונות, על הדעות.. כנס למאמרי הפורום ותבין איך עושים את זה נכון

Alfa156 GTA

New member
אני ממש לא טוב בדברים האלו,

אבל אני יחשוב על משהו ויפרסם אותו מחר.

Easy_Rider

New member
תכנס כבר ל ../images/Emo73.gif וניסע ...

בוא´נה, לכאן ברחת ? עוזבים אותך לרגע בלי השגחה, ואופס ... הולך לרעות בשדות זרים ? תחזור מהר מהר הביתה, אחיך הגדול ישב איתך ויסביר לך קצת עם עובדות החיים (אתה יודע, חסידות, כרובים, לא לשתות מים אחרי שאוכלים פירות ... וכו´ ...)

Alfa156 GTA

New member
לא לא בדיוק,

החלטתי מבעוד מועד שעדיף ללמוד ולהשקיע בחיים, מצטער לא מצאתי לנכון לתרום למדינה. ומה עוד צריך ?? בן 20 שחי כמו בן 30+. חי בדירה לבד, עובד בניהול רשתות בגיל 20!!,רכב,כלב,מערכות בבית ואוטו,סליחה שהכל זה חומרני אבל לא היו לי כרגע דוגמאות אחרות. מה עוד אפשר לבקש ?? אה...ודרך אגב...איזי..אם אתה פה...אולי באמת תתן איזה עצה/קורס..לא ??

gilroz

New member
אתה יודע...

כמה שאני מקנא בך, אני לא חושב שהיית צריך לוותר על השירות הצבאי בגלל שזה "בזבוז זמן" לפי דעתי זה לא בזבוז זמן מכיוון שמהשירות הצבאי ניתן להפיק הרבה חוויות והרבה ניסיון לחיים , אתה העדפת להשתמט מהצבא במקום לקיים את חוביתך למדינה והתגייס כמוני , יכלת לפתוח חברת מחשבים בגיל 21 - 22 ולחיות לבד , ההבדל לא רחוק כל כך מגיל 20 וגם עזרת למדינה(היית יכול להיות למשל בחיל המודיעין - כמוני) ותאמין לי זה עוזר הרבה למדינה ולך... מה אני יגיד לך מקווה שלא יהיה עוד אנשים כמוך שירצו להשתמט כי זה "בזבוז זמן" , כי אם התרבו אנשים כמוך לא יהיה לנו אנשים שיחזיקו את המדינה...

למעלה