כרגיל הסתכלתי בוואלה על כתבה בנוגע

best in me

New member
כרגיל הסתכלתי בוואלה על כתבה בנוגע

לגלעד שליט והודיעו שם על החלטת הקבינט שקודם ידונו בשחרורו של גלעד שליט ורק אחרי שהוא יחזור הביתה הם ידונו בפתיחת המעברים.. והסתכלתי על התגובות של כמה מהקוראים ויש תגובה שתמיד חוזרת על עצמה לא רק בכתבה הזאת אלא בכל כתבה אפשרית שהייתה על גלעד ורציתי פשוט להביע את הדעה שלי ולשמוע מה אתם חושבים על כך ועל החלטת הקבינט... אז הנה תגובה אחת שקראתי... "אם נשחרר את גלעד זה רק יתן להם לגיטמציה לחטוף עוד חיילים ועוד חיליים כי הם מבינים שמה שהם עושים זה נכון אסור להיכנע לטרור !!!!!!" מה שלי יש להגיד ולא כתבתי את זה שם זה כי אף פעם התגובה שלי לא נקלטת אז חשבתי לכתוב את זה פה: כל אלה שחולמים שגם אם הממשלה תדחה את העסקה ותשאיר את גלעד בשבי אז חמאס יגיד "וואי הם קשוחים, אנחנו לא נחטוף יותר חיילים"- טועה וטועה בגדול! למה ארגוני הטרור חטפו חיילים גם אחרי רון ארד? זה בגלל שנכנענו לטרור ושחררנו את רון ארד?!? הרי זה ברור כשמש שבכל הזדמנות שתהיה להם לחטוף חייל בין אם שחררנו את גלעד שליט ובין אם לא- הם יחטפו את החייל!! אין פה קשר ל"להיכנע לטרור" להיכנע לטרור זה לא "לשחרר אסירים תמורת חיילים" זה פשוט להכנע להתקפות הטרור עלינו.. ובואו ונחשוב עוד טיפה קדימה, ברגע שהממשלה תדחה את העסקה לשחרור גלעד שליט ותשאיר אותו בשבי מספר המתגייסים לצה''ל ולקרבי בפרט יילך ויפחת! הרי זאת זכותו של כל אחד שעומד להתגייס להגיד " אני אתגייס, אעביר 3 שנים בסבבה שלי באיזה תפקיד שאני לא אסכן את החיים שלי ואחרי ה3 שנים האלה אני אשתחרר ואני אתחיל את החיים שלי.. מילא שאני איהרג במהלך קרב למען המדינה שלי- זה אני מוכן ואפילו מאמין בכך, אבל שאני אפול בשבי והמדינה שלמענה אני מוכן למות או יותר נכון הממשלה לא תעשה בשבילי כלום??" אני לא אומרת אם הדעה הזאת צודקת או לא אבל אני מציבה עובדה.. אני חושבת טיפה קדימה

למעלה