כרגיל..הצבא עושה בעיות-מענק שחרור לא כראוי

SilverStar1

New member
כרגיל..הצבא עושה בעיות-מענק שחרור לא כראוי

קודם כל,שלום .. השתחררתי לפני חודש..קיבלתי את פירוט המענק בדואר . הבנתי שסכומי הזכאות ב-אתר של ההכוונה למשתחררים לא מעודכנת(למה לא מעדכנים את זה?!?!?) מופיע לי במכתב זכאות על 33 חודשי שירות(עשיתי קד"צ 3 חודשים שיורדים לי מהמענק כי קיבלתי 1200 שקל כל חודש במשך הקורס). 26 חודשי שירות כתומך לחימה X 680 ש"ח לחודש 7 חודשי שירות כאחר X 544 לחודש סה"כ מענק-6201.24 ש"ח פיקדון-18,603.72 ש"ח התקשרתי ליחידה להכוונה ומסרו לי ששיעור הזכאות לתומך הוא 191 מענק+574 פיקדון שזה ביחד 765 (אצלי רשום 680) ושיעור הזכאות לאחר הוא 153 מענק+459 פיקדון שזה ביחד 612(אצלי רשום 544) שאלה שנייה שלי היא למה מחשיבים לי 7 חודשים כאחר אם בתקופה הזאת עשיתי מה שעשיתי ב26 חודשים כתומך??היו צריכים לחשב 33 חודשים כתומך..

המסלול נחשב כתומך לחימה...

ואם היו לך תקופות של קורסים אולי וכל מיני בין תפקידים? והמענק והפיקדון מופרדים זה מזה....

SilverStar1

New member
הם לא מופרדים..

הם מחושבים ביחד כפול מס' החודשים..ככה אני חישבתי וככה גם הם חישבו . הקורסים היחידים שהיו לי היו 2-3 קורסים של שבוע גג כ"א+הקורס קדם צבאי שאותו כבר הורידו לי בהתחלה(חישבו 33 חודשים ולא 36 מלאים) אני מנסה להשיג את מת"ש בטלפון אבל לא עונים \:

למעלה