כרגיל -חבורת בהמות "גיבורים" ב- 7 על 1

כרגיל -חבורת בהמות "גיבורים" ב- 7 על 1

http://yomnet.net/Show.php?page=News&id=22089&Cid=2

שרירי המשטרה בעצירת הצעיר נור אבו חסירה,
שבמהלכו שומש במקל חשמלי למרות שלא נראתה שום התנגדות מצד הצעיר לחיפוש. כפי שנראה בקישור.

"הוכחות ווידיאו"- נזכור את המקרים של הצעיר עבד מוסא, אחמד מניעי, וליד קבוב. אלה בני 17-18. בהמשך

"אתה מצלם? אתה רוצה שגם אותך נעצור"....

אני מציעה לעצור את אלה שצילמו ובנוסף להעמיד את ארגון בצל''ם לדין. הם ארגון טרוריסטי שעומד נגד האינטרס המדינתי. במילים אחרות ארגון שמאל שהורס את תדמיתה של מדינת ישראל.

סתימת הפיות: http://www.youtube.com/watch?v=3P2o2b_Gxzk

כרגיל את "גיבורה" כמו תמיד

אני מסכים עם כל מה שאמר הבחור הצעיר, אבל זה לא מצדיק את הפגנתו ללא רישיון והתנגדתו לתת את הדרכונו לנציג החוק.

ברוך השם...לפחות לא גררו את גופתו ברחבי העיר.

רואים בודיאו שהבאת, או שאת מתחרטת על כך?

רואים שוטר מבקש את הדרכון ואז....חיתוך וקפיצה לאלימות המשטרתית....כאילו פוף...קסם

מתוקה, השתתפתי בכמה הפגנות וכבר בגיל צעיר חטפתי נבוט ממגב"ניק בראש, בהפגנת הפנתרים השחורים בשנות השבעים.
אני יכול להעיד שזה היה די מוצדק כי אני דחפתי לו כמה אגרופים.

א. אני לא מתוקה. ואני לא יודעת בן כמה אתה

וגם לא מענין אותי איפה השתתפת. אתה מקשר מה שהיה בעבר ואיפה שנכחת למקרה הזה. שנות השבעים. לא נולדתי עוד.

מה שהבאתי על הצעיר היה בעניין "סתימת הפיות".

הכותרת הראשית היתה על הנושא הצעיר , שבכל פעם מחדש המשטרה "מבטיחה לטפל בשוטרים אשר משתמש באלימות יתרה" ומקרים כאלה חוזרים שוב ושוב...

מתי יעשו את אותם השרירים על מישהו גדול יותר? או שעדיף שנרד לדוגמת הילדון שלשום בין 12 איכשהו שם. ליד המסגד אחרי ביקורו של פייגלין? בן 12 גיל די בוגר הדרוש כוח אדם של 8.....ואפשר גם לחבוט בראש שלו בקרקע.... להעלות את זה
או שנחזור לסיפורי חיים בשנות ה 50?

אל תבלבלי בין כל מני שטויות.

למשטרה אין אג'נדה פוליטית. מי שמתנגד למשטרה במיוחד בהפגנות נגד ללא רישיון יחטוף.
הילד הזה לא סתם נופף בדרכון האמריקאי שלו, הוא קיבל הדרכה ממישהו שידע שזה הולך לקרו.

תחזירי מה שאת רוצה, את גם יכולה לכנות את משטרת ישראל שביחה אם זה עושה לך את זה.

בטח לא אשאל אותך.

תמשיך להתרכז בקישור השני

הקישור הראשון עם המקל החשמלי שבו נעשה שימוש בוידיאו קודם על מישהי בת 60 (שבזמנו תירצו ב "ניסו להרגיע אותה")- עושה פדיחות.

אני מעולם לא טענתי שמשטרת ישראל על כל שוטריה

היא מודל לחיקוי והערצה.

אבל אם את ממש מחפשת עם מי להשוות את משטרת ישראל, עשי זאת בעולם החופשי (מערבי) ולא במדינות ערב, שם תקבלי תוצאות עגומות למדי.

ואם אני רוצה להשוות בין האנושיות שלי

ולהוכיח שאני פחות בהמה
אני אשווה מולך ביני לבין אל קאעידה באפגניסטאן.

נשמע הגיוני לגמרי.

זו שטות מוחלטת, מי קרא לך בהמה? אני

אנושיות נעה מטוב לב לרשעות אכזרית, הכל בילד אין.
התכוות אולי למוסרית?

לא משנה למה התכוונתי. הפואנטה הובהרה יאעזיזי.

כדי להצדיק את עמדתי אם מישהו טוען שהיא מכוערת

למען אהיה צודקת

יהיה תמיד קל לסובב ראש ולהשוות אותה עם מישהו בעל משהו מכוער יותר.

אני זרקתי על השכנה שלי בקבוק קולה. הבקוק נשטף. היא זרקה עלי ביצים הביצים עשו ריח נוראי וגם כתמים וזה מגעיל.

אני מגעילה פה- אבל- היא מגעילה הרבה יותר.

ואל תנסה עכשיו ללכת סחור סחור. אין צורך למשוך זאת יותר מדי. זו היתה התשובה שלך "היא גרועה אבל קיים דבר הגרוע הרבה יותר". פיניטו.

שטויות, בחיים צריך פרספקטיבה

לא תדעי מה זה גדול בלי קטן...רחוק בלי קרוב..גרוע מול נהדר.

תביאי לי משטרה מכל העולם ומאדים שהיא נהדרת.
האידיאל שאת מחפשת לא קיים בין בני אנוש, זה לא קובע שלא צריך לשאוף אליו.

במקרה הזה כפי שכתבתי, הילד קיבל עצות גרועות.

Proud Muslim

New member
הכי כיף זה ביפן.

אתמול נתקלתי במשהו יפה

במסיבת סיום אי שם ביפן, איך תלמידים מעריכים את העייפות ואת ההשקעה שלהם למורים כל השנים האלה? ואיך התלמידים מוקירים אותם?

תסתכל...

Proud Muslim

New member
עמדת על הרגליים למעני...שווה מסאג' ושטיפה...

قم للمعلم وفِّه التبجيلا كاد المعلم أن يكون رسولا....
אני זוכרת איך שהמורה היתה נכנסת לכיתה היינו עומדים ישר דום...
היו עושים לנו ביקורת לציפורניים מי ששכח לסדר אותם היתה מעמידה אותו בצד...מביאה לו מספריים בגודל של הראש שלו..
"אבל איך אשתמש בזה"- אהאאאאאאאאא כמו שלא הסתדרת בבית - תסתדר עכשיו!
או שנדבר על המקל יא חביבי.....חצי מטר...הינו עומדים בלי להשמיע "שששששש"...

והיום-

מה איכפת לך ממני?
מי את?
אני עוד אראה לך
במקרה הטוב שווה לזרוק כיסא.

אחתראם, אתחתראם וויחתראמוכ.

הנימוס היפני נקנה בהרבה דם בדרך כלל ממעמדות נחותים.

אותו דיסק

נמאס לשמוע את הדיסק השחוק הזה כבר.

זה מה שקורה כשמודיעים שיש מותקף שוטט דם לוקח לאמבולנס 20 דקות להגיע, וגם כשהוא מגיע עומד בצד השני של הכביש,ועושים טובה שהנה שלחו אחד שיאסוף את אותו גארבג' שמוטל לו על הכביש.

יש בעיה עם האמבולנסים והמשטרה. יכול להיות שמדובר בצירופי מקרים. 20 דק' זה הממוצע. בין אם מדובר ברצח, או בדקירה או בקטטה. אולי בדרך לערבים האמבולנס מתרגש אז תמיד תוקף אותו פאנצ'ר בדרך.

הילד קיבל עצות גרועות- לדעתך. עצות גרועות לעיניי ממישהו אחר נתפסו ע''י אחרים פה כ "חופש ביטוי". כך שכל אחד פה יחפש את האינטרסים שלו.

עצרו אותו בגלל שלא נתן לו את הדרכון, או בגלל מה שהוא אמר ומה הוא ייצג? דחילק אנא.

שוב השטויות האלה, אמבולנסים מאחרים לכולם

יש אין סוף תלונות על כך, בלי קשר למוצא ולגזע.

שוב אין קשר לחופש הביטוי, רק לחוק וסדר.
מה שהוא אמר, אמרתי וצעקתי עשרות פעמים ומעולם לא סתמו לי את הפה ולא עצרו אותי.
אבל כשירדתי לכביש באחת ההפגנות דחפו אותי בחזרה למדרכה, אם הייתי מתנגד רוב הסיכויים שהיית רואה את אותם התמונות.

קצת פרופורציה.

למעלה