כרגיל...סוף הסדרה צפוי ביותר

shelly101

New member
כרגיל...סוף הסדרה צפוי ביותר../images/Emo6.gif

כרגיל בכל הטלנובלות הסוף צפוי ביותר וכך גם ב"קטי המכוערת" בסופו של דבר קטיה תהפוך לאישה היפה אנדרי יתאהב בקטיה ואולי אף יתחתן איתה, קירה וויקה כמובן ישנאו אותה עוד יותר (במיוחד קירה! כשקטיה תגנוב לה את אנדרי
) כולם יהיו בהלם ולא יבינו איך באופן מקרי ופתאומי לחלוטין נעשתה קטיה למלכת יופי וכ'ו...בקיצור הסוף יהיה טוב אבל בינתיים...עד סוף הסדרה הדרך עוד ארוכה. והאמינו לי: קטיה תספוג עוד המון המון העלבות ופגיעות בקיצור היא עוד תזיל דמעות וקטעים דרמתיים, רומנטיים, טראומטיים, מפתיעים וכ'ו...יופיעו בשפע! נ.ב היום יש פרק של קטי המכוערת, הולך להיות מעניין...תכינו ת'פופקורן חחח... צפיה נעימה לכולם!

../images/Emo214.gif../images/Emo58.gifרציני מעליי../images/Emo6.gifואת!

את מוזמנת להשאר איתנו בפורום ולהנות מהתכנית!
ולא לשכוח , כשכותבים ספוילרים להוסיף בנושא ההודעה את האייקון:
, לא כולם [כמוני
] רוצים לדעת את הסוף בפרטי פרטים...

white angels

New member
אז מה אם זה צפוי ../images/Emo58.gif

זה עדיין יפה..וחוץ מזה מה ששונה בסדרה ובכלל בעלילה זה שאנדריי מתאהב בקטי עוד כשהיא מכוערת..זה לא קורה אחרי שהיא נהפכת ליפה אלא הרבה לפני
זה מה שעושה את הסדרה למיוחדת
ולגבי המשך הסדרה-יש שיר שאומר-עוד ארוכה הדרך אל האושר..זה תמיד ככה

m a r i n i

New member
גם אם זה צפוי..

תשימי ספויללרר כי לא כולם יודעיםםם.. כן אהה הדרקך אל האושר מאוד ארוכה ובשביל להגיע עד הסוף-הסוף הטוב צריךך לעבור מלא מכשולים והכי חשוב לא להשבר אלא להמשיך... !! ובאמת זה מדהים שהוא התאהב בה עוד מתץי שהיא הייתה מכוערת ולא מושכת..כי באמת אנחנו לא בוחרים את מי לאהוב..אלא הלבבב !!

m a r i n i

New member
../images/Emo9.gif

אני מתארת לעצמי עד כמה שקטי תהיי מאושרת.. אחרי כל מה שהיא עברה הכל פתאום טוב ומדהיםם.. וואי זה כזה מרגשש.. רק חבל שבמציאות כמעט ואין סיפורים כאלו.. =\\

../images/Emo214.gifלאנכון!../images/Emo3.gif

צריכים להסתכל על החיים שלנו, אולי אנחנו לא מכוערות, אבל אנחנו סובלות לא מעט.. ואדבר על חיי האישיים
תמיד אחרי שאני סובלת ועוברת דברים קשים
מגיעים דברים טובים
... [הלו, זה אחד מהמסרים המציאותיים של הסדרה
]

white angels

New member
חח זה לא רק את

תמיד מוצאים את האור בקצה המנהרה..
היו לי תקופות קשות שהייתי סובלת ולא הייתי יודעת אם אי פעם זה ייגמר אבל ידעתי שבסוף זה יסתדר איכשהוא.. לא תמיד הכל רע..תלוי איך תופסים את זה..(פסיכולוגיה
)

m a r i n i

New member
מי יודע אולי דברים כאלו קורים בחיים

חיחיחיחיחיחי יש מצב שכןן :) שמעו סיפור אהבה חיחיחיחי אז ההורים שלי הכירו כבר מהחטיבה מכיתה ח' ככה.. P: והם לא היו בקשר וזה..הם היו באותה שכבה וזהה..אבל בכלל לא דיברוו.. =\\ אבל אמא שלי התאהבה באבא שלי כבר ממתי שהכירה אותו.. היא מזה אהבה אותו (טוב אולי גם עכשיו חח ) והוא בכלל לא התייחס אליה..ואז הוא התחיל גם לאהוב אותה.. הם אהבו אחד תשני אבל לא היו חברים לא כלום !! =\ איזה חמוריםם.. ואז בערך בסוף התיכוןן כיתה יב הם ניהיו זוגג ואז בהמשך התחתנו ואז אני כפרה עליי נולדתי חיחיחיחי P: איזה מרגש אההההה... ?!!?! חחיחיחי כפרות עליהם 5-5-5

../images/Emo214.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

שמעתי המון סיפורים הזויים כאלו
כפרעלההורים שהביאו אותך עד הלום
.

white angels

New member
סיפור יפה..../images/Emo13.gif

גם אני שמעתי על משהו דומה...על שני ילדים שהכירו אחד את השני מכיתה א' והיו תמיד חברים טובים כאלה..מכיתה ו' הם נהיו חברים רשמיים ויצאו מלא זמן..המשיכו את הקשר גם בחטיבה וגם בתיכון ושמרו על קשר..בסוף הם החליטו שהם לא יכולים לחיות אחד בלי השני אז הם התחתנו..זה היה פעם בעיתון

../images/Emo214.gifבהחלט מיוחדת!../images/Emo13.gif

וכן, יש כמה דברים שונים מ'בטי המכוערת' ובכל זאת, כמו כל פורום של תכנית... לא כולם רוצים לקרוא ספוילרים ובגלל זה שמים את האיקון בנושא, מי שרוצה לקרוא-יקרא, מי שלא-לא יקרא! זה לא כל כךקשה לזכור להוסיף את האיקון הזה כשמדברים על העתיד
מדובר בכבוד כלפי כל חברי הפורום, לא כולם רוצים לדעת ה הסוף [בין אם הוא צפוי ובין אם לא..] ובלי קשר, אני היחידה שחושבת שקטי הרבה יותר יפה מבטי

m a r i n i

New member
בהחלט צודקתת

קטי פי מאה יותר יפה מבטי.. ונכון קורים דברים כאלו בחיים אבל לא תמיד ממש כאלו יפים ומדהימים אבל קורים דומים.. וגם אצלי יש תקופות קשות ואז פחות.. וככה הם החיים מסתובבים כמו גלגל.. ושהגלגל מסתובב הכל משתנה אין מה לעשותת P:

למעלה