כרגע אכלתי קרמבו

Iris Carmon

New member
כרגע אכלתי קרמבו

(אני יודעת שזה משמין אבל למישהי צמחונית בבית כמו שלי אין הרבה לאכול) והיו לו שתי עטיפות פריקי.....

Iris Carmon

New member
אבא שלי תמיד קונה

ממתקים ואז כל פעם שאח שלי או אני מעצבנים אותו הוא אומר שהוא יפסיק לקנות... זה כל כך מגוכח

וואי קרמבו של פלדמן הכי טעים

סליחה שאני נידחף לפורום פשוט ראיתי פורום חדש אז נידחפתי פנימה... והקרמבו של פלדמן הוא הקרמבו היחידי שכמו פעם! רועי "הצלצול הגואל"

תני ../images/Emo45.gif אחותיייי, גם אני צמחונית!!

פור גאד סייק, תנו לחיות לחיות!!!!!!!!!! תודה
חחח אבל ברצינות הקרמבו של שטראוס- אין עליייווווווו הכי טעים זה מוקהההה וואייייי נוזל לי כבר ריררררר

Sugar_Lips

New member
הממ

מה אם לצמחים כאילו יש רגשות.. וגם הם חשים באכב.. היית מתה מרעב?!

קציצה

New member
תנסי לחשוב על זה ככה:

לפי חוקי הטבע בני האדם כטורפי על צריכים לצוד כדי לאכול- משמע לאכול בשר!! זוהי שרשרת המזון- החזק שורד, וזה טיבעי שנאכל בשר כי מזה אנחנו מתקיימים, מה שלא צודק זה הריגה לשם שעשוע (ציד כספורט) או בשביל העור או הקרניים של החייה! זה כבר ממש לא בסדר וןאני מחרימה את זה!

Iris Carmon

New member
ממש לא

בני האדם התחילו כצמחונים ואנחנו לא חיים על בשר אנחנו מוציאים חלק מהכעס שלנו על חיות תמימות לאריות אין ברירה אחרת מאשר לאכול חיות מסכנות, לנו יש ברירה אבל זה עדיין לא עושה את זה בסדר!!!!

$ מעיין $

New member
אוי, הזכרת לי עכשיו את חברה שלי....

ידיד שלי בא אליי היום ושאל אותי אם אני יכולה לקלף לו את הקלמנטינה שלו כי אין לו ציפורניים, הקיצר אני באה לקלף, ואז חברה שלי פתאום עצרה אותי ועושה לי: "לללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!" ואני כזה: "מההה?!?" אז היא אומרת לי: "קראתי היום מאמר, וכשאנחנו מקלפים את הקליפה של הקלמנטינה אז כואב להם"... ואני מזה ההתחרפנתי עליה! אמרתי לה: "יאללה עזבי אותי מזה!" לקחתי את העיפרון והכנסתי אותו לתוך הקלמנטינה.. מסכן ידיד שלי נישאר בסוף בלי אוכל ...

@ one girl @

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אני לבד בבית וצחקתי בקול רם...
ענת

למעלה