כרגע בפול טילט גאס במינוס 700 אלף מול שחקן

adi cb14

New member
כרגע בפול טילט גאס במינוס 700 אלף מול שחקן

שנקרא trex313 בהומאהה פוט לימיט בליינידים 500/1000.

adi cb14

New member
נגמר המשחק...

נדמה לי שזה היה משהו כמו שלוש וחצי שעות שבהן גאס הפסיד 700K ממה שראיתי הוא שיחק די נורא ופחדני אבל אני התחלתי לראות לקראת הסוף וכל שחקן יכול לאבד ביטחון בשלב מסויים בעיקר אחרי הפסד של כאלה סכומים.

DoubleN

New member
trex הוא אחד

מהאחים דאנג, שניהם בטופ העולמי בהכנסות מאונליין פוקר ב-2009.

eilat11

New member
נצל"ש. שאלה לגבי פרירולים.

מישהו יודע אם יש כאלו בפול טילט? ואתר כלשהו עם פרירולים חינמיים (לחלוטין) חוץ מ-VC מישהו יכול לשתף?

modz0r

New member
תשובה

ב-FTP טורנירי הפרירול נמצאים ב-Play money, תחת Tournaments. כעיקרון כל שעתיים פלוס\מינוס יש טורניר, בדרך כלל הולדם, אבל לפעמים יש גם משחקים אחרים, ולכל טורניר יש סך פרסים של 100$ בדרך כלל, עם עד כ-2700\2400 משתתפים. בנוסף, ב-Real money, תחת S&G אתה תוכל לראות כמה פרירולים, שמידי פעם קופצים, כשפה הזכיות הן או נקודות FTP (לא play chips), או מעבר לשלב הבא בטורניר. גם ב-Pokerstars יש פרירולים, ב-Tourney, תחת Freerolls. בטורנירים האלו אין פרס כספי (עד ל-9000 משתתפים), אלא מקבלים הזמנה לטורניר שנערך פעמיים בשבוע (שבת וראשון), ובו יש סך פרסים של 2000$, עם עד ל-15000 משתתפים. בנוסף פעם ביום יש את ה-Daily Eighty Grand, שבו 5 משתתפים מקבלים כרטיס לטורניר של 80 אלף דולר, ו-22 אחרים מקבלים 5.5$. נראה לי שזאת תשובה דיי מלאה.. תהנה :)

זונע

New member
לדיילי אייטי גרנד כמעט אי אפשר להירשם

ההרשמה(10,000 איש) נסגרת תוך פחות מדקה, על השעון. לHubbles(פרירול של נו לימיט הולדם) יש בערך 10 דקות להירשם...ויש עוד טורנירים של FL HOLDEM, PL OMAHA שאליהם יותר קל להספיק להירשם.

זונע

New member
כוסאמאשלזה

כמעט חצי שעה ישבתי מול המחשב לא לפספס תהרשמה לדיילי-אייטי-גרנד נרשמתי בשנייה הראשונה שהיה אפשר, ועדיין לא הספקתי. חייבים לשנות את הדבר המפגר הזה

למעלה