כרגע היה בחדשות E לוק, כריס קורמק סומטינג לא?, ישחק בתפקיד אורח בסמולוויל. פלזנט חנוכה! (:
T TheCharm New member 8/12/04 #1 כרגע היה בחדשות E לוק, כריס קורמק סומטינג לא?, ישחק בתפקיד אורח בסמולוויל. פלזנט חנוכה!
D DreamS_HunteR New member 8/12/04 #2 ../images/Emo121.gifאמרו את זה כבר בעבר.. אבל לא נורא מישהו יודע באיזו עונה? 2\3?
D DreamS_HunteR New member 8/12/04 #3 ../images/Emo121.gif..בעצם.. יש עונה שלישית?! כי לפי מה שאני יודע העונה שמשודרת ביס וויקאנד זו עונה 2..
../images/Emo121.gif..בעצם.. יש עונה שלישית?! כי לפי מה שאני יודע העונה שמשודרת ביס וויקאנד זו עונה 2..
T TheCharm New member 9/12/04 #5 חח אם בא לך לנסוע בזמן ללפני שנה-שנתיים, ואז להשפיע עליהם להכניס אותו לסדרה, אז קיי. אבל לא נראה לי שהוא יהיה בעונה שהייתה לפני שנה חח עונה 4 הוא ישחק.
חח אם בא לך לנסוע בזמן ללפני שנה-שנתיים, ואז להשפיע עליהם להכניס אותו לסדרה, אז קיי. אבל לא נראה לי שהוא יהיה בעונה שהייתה לפני שנה חח עונה 4 הוא ישחק.
T TheCharm New member 9/12/04 #6 מנצל"ש את עצמי. איך קוראים לסרט שאמרתם אז עם אדם ברודי ומישי שמה תמונה?
B bat el2 New member 9/12/04 #8 אהה חחח את מתכוונת לגרינד "עבודת פרך" בעיברית... סרט טוב, אהבתי ביותר
T TheCharm New member 9/12/04 #9 עבודת פרך זה... רק התירגום או ממש קוראים לזה ככה בארץ? זה בכלל יצא בארץ? כי הלכתי לע"ה ושאלתי עבודת פרך ולא היה
עבודת פרך זה... רק התירגום או ממש קוראים לזה ככה בארץ? זה בכלל יצא בארץ? כי הלכתי לע"ה ושאלתי עבודת פרך ולא היה
B bat el2 New member 9/12/04 #10 מממ אין לי מושג... אני רק יודעת שככה קוראים לזה בעיברית כי ידיד שלי אמר לי... ממ אני לא חושבת שהראו את זה בקולנוע בארץ, אולי יש את זה בדיוידי או וידאו
מממ אין לי מושג... אני רק יודעת שככה קוראים לזה בעיברית כי ידיד שלי אמר לי... ממ אני לא חושבת שהראו את זה בקולנוע בארץ, אולי יש את זה בדיוידי או וידאו
I IDOffryn New member 10/12/04 #11 אם כבר שחקן מאו.סי אצל סמולוויל גם אדם ברודי הופיעו בעבר בסמולוויל ויותר מזה הפרק שהוא מופיע ישודר ביום חמישי (16.12) בסטאר וורלד. פרק די חביב. תפקיד חביב הוא משחק שם אבל גם טיפה קריפי.
אם כבר שחקן מאו.סי אצל סמולוויל גם אדם ברודי הופיעו בעבר בסמולוויל ויותר מזה הפרק שהוא מופיע ישודר ביום חמישי (16.12) בסטאר וורלד. פרק די חביב. תפקיד חביב הוא משחק שם אבל גם טיפה קריפי.