כרגע הייתה טיסה מעל שמי ישראל

ronAdmin

New member
כרגע הייתה טיסה מעל שמי ישראל

בשעה 16:25 עבר מעל שמי ישראל עצם בלתי מזוהו ויצר בום על קולי מאוד חזק שגרם לנזק בבתים, עצם זה צולם במהלך הטיסה והוא נראה בצורת משולש. אני מכוון שאוכל למסור גם לכם תמונה מעודכנת וטובה איך נראה אותו עצם.

Majestic12

New member
נשמח לראות ונשמח לפרסם

במידה ויש לך תצלום, אשמח לפרסם זאת באתר...

כריסטין

New member
תעלה את התמונה לפורום ../images/Emo24.gif

אולי יש אימונים לקראת מתקפה על אירן ?

כריסטין

New member
אגב באיזה מקום בארץ צולמה התמונה?

אני לא שמעתי שום בום קולי במרכז...

Gilliana

New member
יש כל יום לפחות 3 טיסות כאלה

בעיקר במסלולים ה-"מועדים לפורענות" ובאיזורים החמים - אין מה להתרגש, מתכוננים לאחמדינג'אד.

ronAdmin

New member
לאחר פיתוח במצלמה חצי מקצועית

אני ממש מתנצל אבל פשוט לא רואים משהו ברור אז חבל סתם להראות, אני מקווה שאתם מסכימים איתי. אני מקווה שאולי יהיה לי הזדמנות נוספת לצלם. אבל בכול אופן מה שהיה ברור זה היה משהו בצורת משולש, ומאוד מהיר אין ספק

Gilliana

New member
יש המון תצפיות של ה-"אורורה"

שהיא אגב לא רק מטוס אחד - אלא משפחה שלמה של מטוסים היפר-סוניים. בכתבה הבה של NRG נרחיב לגביהם ולגבי הטכנולוגיה בה הם עושים שימוש.

כריסטין

New member
אבל אם זה באמת אורורה אז המטוסים

האלו כאן משנות ה60 כבר כי היו תצפיות על משולשים בשנות ה60

scriewy

New member
מה הרעש ? הרי עשה בום אז

מה זה כבר יכול להיות (רטורית). רונאדמין אתה יודע מה זה מהר ?

Gilliana

New member
לא לא לא

לא כל משולש הוא "אורורה". לא היו מטוסים כאלו בשנות ה-60 - הפיתוח שלהם התחיל רק באמצע שנות ה-80 וכמובן שמאז הם עברו כמה וכמה פאזות. ובל נשכח שאנחנו מדברים ככל הנראה על מטוסים שמסתמכים על טכנולוגיה אקסטרא-טריסטריאלית. מלבד זאת - עבמי"ם וכלי טיס חוצניים אינם מפיקים בומים על קוליים.

Majestic12

New member
תצפיות על משולשים

המשולשים עליהם אנחנו מדברים, נצפו לראשונה בשנות השמונים, ובגל הגדול בבלגיה (בשנות התשעים). למיטב ידיעתי, איני זוכר תצפיות של משולשים בעלי אורות בקודקודיהם משנות השישים או השבעים. בכל מקרה יש לזכור - מטוסים סודיים קיימים עוד משנות השלושים. יתכן וחלק מהם נצפה פה ושם, ונחשבו בטעות לעבמי"ם (כמו הכנף המעופפת, הציפור השחורה וכ"ד).

למעלה