כרגע נמחק כאן שרשור

zacki

New member
כרגע נמחק כאן שרשור ../images/Emo10.gif

השרשור נמחק בגלל התבטאויות לא הולמות של גולשים. בדקות הקרובות אני אעלה את תוכנן הכללי של ההודעות שנמחקו. בפעם הבאה לא אטרח לצנזר, והשרשור פשוט יימחק. בעזרת התבטאויות כאלה לא ניתן להעביר עמדה.

zacki

New member
תוכן ההודעות בקצרה:

שלא תחשבו שיש כאן איזו צנזורה או משהו, רק מחקתי קללות, ובפעם הבאה - גם זה לא יהיה. הודעה [מצונזרת] מנילי 22: נראה אתכם מביעים את הדברים שאתם אומרים פה מול אמא שכולה... רק נראה אתכם מסתכלים לה בעיניים ... נראה אתכם מול מחבל שבא להרוג אתכם, תגידו לו "חכה רגע, בוא נדבר ?" הבא להורגך - השכם להורגו ! אין ברירה! הודעה [מצונזרת] מילדונת ערביה: אם את בעד הבא להורגך השכם להורגו... אז את נותנת ליגיטימציה למחבלים שאת נגדם כל כך... כי הרי הצבא, בכל יום ובכל שעה בכל מזג אוויר שהוא מתעלל בפלסטינאים חפים מפשע. כך והורג עשרות בשבוע... אם את לא שומעת על זה בחדשות זה לא אומר שזה לא קורה. פציפיזם זה לא רק נגד הצבא... וכנראה שעמוק בפנים את גם נותנת לגיטימציה לשחרור מהצבא... בגלל שישר התקוממת... באת להגן. המחבל הוא תוצאה של אנשים שטופי מוח.. שחושבים שהם מאויימים ועם הכספים שלהם מתעללים בחלשים מהם...

Dolo

New member
ונמחקה גם התגובה שלי :(

בה אמרתי שאם נילי 22 רוצה לדון בדעותינו יש צורה להתבטא, נו טוף... אין לי כח לכתוב הכל מחדש מפני שלדברי החכמה הגדולה כולנו עצלנים. נילי22 היקרה: קחי עצה לדרך, מדברי חכמים "דרך ארץ קדמה לתורה", ואם את רוצה לדון בנושא ערכים, בבקשה לפחות אל תסתרי את עצמך בהתנהגות ילדותית וטפשית שרק מחפשת תשומת לב. אני לא חושב שפורום פציפיזם זה המקום לנסות להתחיל מהומה, יכול להיות שהשם של הפורום ירמוז על האופי שלו... נו טוב, לפחות אחד מאיתנו יכול להביא ניסוחים מנומקים. אז, שיהיה לך ערב טוב, ואם את רוצה לדעת מה אני באמת חושב עלייך, מצטער אבל זה לא הפורום המתאים.

בזה... חרגת...

לא ראיתי שום דבר שהיה אמור לצנזר. אסור לך לצנזר בצורה כזו. עליך לתת חופש ביטוי מלא. זו דעתי... אל תסתום פיות! המשך ערב נעים.

למעלה