כרגע פורסם - מקיילה מרוני הולכת על קרב רב!

Mrpops

New member
כרגע פורסם - מקיילה מרוני הולכת על קרב רב!

אני חושב שהיא עושה טעות. לפי הסרטונים האחרונים שראינו היא עדיין לא מוכנה לזה...
תגובתכם?

Tammie

New member
אני חושבת שהיא רוצה לצבור נסיון

ולהתחיל לקבל ביטחון בקרב רב.
אני לא מאמינה שהיא מצפה למקומות מאוד גבוהים, פשוט להשתפשף בחוויה ונראה לי שזו שנה מוצלחת לעשות את זה....

TTתמרTT

New member
אני לא חושבת שהיא מוכנה

מצד אחד... מצד שני לצבור ניסיון זה חשוב
היבט נוסף זה שברנה דאוני לא תוכל להתחרות כיוון שרק שלוש מתעמלות יכולות להשתתף בכל מכשיר ועם שלוש מתחרות בקרב רב-היא בחוץ
וחבל כי לדעתי היה לה פוטנציאל לעלות לגמר במקבילים ואולי אפילו על הקורה..

cubano1

New member
אני ממש מופתע

מה יותר חשוב - למדוד את מרוני ולתת לה טבילת אש בקרב רב או למדוד את דאוול ולתת לה טבילת אש על שני מכשירים?
אני חושב שבטווח הרחוק עדיף למדוד את דאוול - לארה"ב הרי אין חוסר בקרב רב, ולא מן הנמנע שגם רוס וגם ביילס יכולות לסיים על הפודיום.
לעומת זאת כבר החליטו להביא את דאוול, יש לארה"ב חוסר במקבילים, ובמידה פחותה יותר על הקורה - ואלה שני הואקומים שמתעמלת כמו דאוול יכולה להכנס אליהם. לראיה - הטרנד החדש הוא חיבור של שני עזיבות על אותו בד - משהו שהחוקה החדשה מעודדת ומתגמלת. דאוול היא האמריקאית היחידה עם חיבור שכזה...

Mrpops

New member
מסכים חלקית

לגבי מרוני - אני מקווה שהיא לא לוקחת סיכון גדול מידי כי ללכת על קרב רב באליפות עולם כשהמוכנות הפיסית על כל ארבעת המכשירים לא מושלמת - זה יותר מסתם הימור, זה סיכון פיסי. היא עלולה להסתכן בפציעה.
לגבי ברנה דוואל - זה עצוב, זה אכזרי וזה בעיקר לא פייר. אם מרתה ידעה שהיא לא תשתלב בקרב רב היא הייתה יכולה להודיע על זה מראש ולא לתת לברנה לפתח ציפיות מספר ימים לפני פתיחת התחרות. זאת ממש התעללות נפשית במתעמלת צעירה.

מבחינה מקצועית אני מסכים עם קובנו. לתת לדוואל את השפשוף הנחוץ היה יכול להיות צעד חכם. מצד שני אולי מרתה מסתכלת נטו על האליפות הקרובה והגיעה למסקנה שמרוני תוכל לתרום יותר בקרב רב (היא תירצה את ההחלטה שלה בזה שמרוני ורוס אוהבות את המקצוע ומתייחסות אליו ברצינות ובלה בלה בלה...אני לא קונה את ההסברים האלה אבל שיהיה)

למעלה