כרגע ראיתי את שיבת המלך!!(תגובה..)

juggernaut

New member
כרגע ראיתי את שיבת המלך!!(תגובה..)

קודם כל: סרט מדהים! באמת...הקרבות מדהימים, צבא המתים פשוט רולז...פצצה! ארוון ואראגורן - זוג מדהים! ממש אהבתי את הסוף. אנ יודע שמפרטים יותר בגירסא המורחבת על לגולס וגימלי, אבל עדין אהבתי פשוט אהבתי (לגולאס נלחם פשוט פצצה! איך הוא טיפס על האוליפנט.."זה נחשב אחד!") אמממ הסוף עם פרודו קצת העציב...שכל האחווה התפרקה...ופרודו נסע לארצות האלמוות...ממש ביאס אותי..חלק ממני רצה שכולם ישארו בגונדור..חח שיארו מה קורה אחרי המלחמה הגדולה(חוצפה ששאר האחווה לא הגיעה לחתונה של רוזי וסאם..)..כי אפילו ההוביטים לא נשארו יחד...וכולם התפרקו.בעע:(((( עצוב!!!!!!!1 נ.ב - גנדאלף כ"כ אבל כ"כ שולט.....

moe777

New member
דוד, מזל"ט !

דוד, הוא סוג של DUDE, כלומר, פחות כבד מהגרסא הדודתית שלו, אוקיי... לא משנה. מזל טוב על החשיפה לסרט, אין ספק שהוא מצוין. ואני בהחלט מקווה שייצא לי לסחוב מישהו שוב לקולנוע בשבילו

FRAIFY

New member
juggernaut רוצה לדעת מה קור האח"כ?

כלומר אחרי שפרודו עוזב לואלינור ואראגורן לוקח את כס המלכות? אין לי בעיות לפרט לך,אפילו בשמחה אבל אני מעדיף שתקרא את הספרים וככה תהנה הרבה יותר,אגב אם התלהבת מהסרטים עדיין לא ראית כלום בספרים!

juggernaut

New member
אני בספר השני...ממש בהתחלה

אחרי שבילבו ופרודו עוזבים לארצות האלמוות, מה קורה בהמשך?

FRAIFY

New member
טוב אז ככה:

קודם כל פרודו מרגיש הרבה יותר הקלה,וסביר להניח שבואלינור חייהם התארכו במספר שנים,יש איזכורים לכך שבילבו ופרודו המשיכו לטייל בואלינור,אבל סביר להניח שהיה זה יותר פרודו,משום שבילבו כבר היה זקן. בנוגע לרוהאן וגונדור: אראגורן קבע מחדש את גבולות הממלכה הקדומה של גונדור,הוא מינה את פארמיר לעוצרו ווהתחתן עם ארווין והיא נהייתה מלכת גונדור,איאווין התחתנה עם פאראמיר גם כן. למרות שסאורון נפל וסארומאן מת עדיין נותרו לגונדור אוייבים רבים בעולם{הראדארים בעיקר}לכן אראגורן בליווי איאומר יצאו לכבוש ולהכניע את אוייבי גונדור. בנוגע לאיאומר-לאחר מות תיאודן איאומר קיבל את כס מלכות רוהאן ונהייה מלכה של רוהאן,בזמן מלכותו רוהאן ידעה ימים טובים וסוסים רבים התרבו ותושבי רוהאן יישבו מחדש את כל חלקי רוהאן ללא חשש מצד אוייבים.

•aniviel•

New member
כמובן שאפשר גם להוסיף ש...

לאחר מותה של רוזי (מזקנה I guess) גם סאם עזב לארצות האלמוות פיפין ומרי גם הם עזבו את הפלך לפני מותם ונקברו לצד איאומר ולאחר מות אראגורן, ארוון עזבה את בנה ועברה ללוריין למות שם לבדה

•aniviel•

New member
ואיך שכחתי...?!

שגימלי ולגולאס טיילו ביחד בארץ התיכונה והראו אחד לשני את המקומות האהובים עליהם ובסוף עזבו ביחד לארצות האלמוות.. איזה יופי
חח

למעלה