מרכיבים:
כרוביות גדולה
4 ביצים לא גדולות
8 כפות שמן
4 כפות קוטג’
2 כוס קמח
פירורי לחם
2 פלפל שחור גרוס דק
קורט מלח
40 ג’ גבינה מגורדת
3 ביצה
אופן ההכנה
חולטים את הכרובית על להתרככות ומעיכה,מערבבים את כל המוצרים שהונחו בתוך קערת כלי בית ומקפיאים
למשך 35 דקות,לאחר מכן עם ידיים מעט רטובות יוצרים חתיכות עגולות ומקפיאים למשך חצי שעה,לאחר הסיון מברישים עם ביצים ומצפים
עם פירורי לחם.
אופים בחום בינוני 190 מעלות במשך 25 דקות על צד אחד ועוד 10 דקות על צד שני עד להזהבה.
כרוביות גדולה
4 ביצים לא גדולות
8 כפות שמן
4 כפות קוטג’
2 כוס קמח
פירורי לחם
2 פלפל שחור גרוס דק
קורט מלח
40 ג’ גבינה מגורדת
3 ביצה
אופן ההכנה
חולטים את הכרובית על להתרככות ומעיכה,מערבבים את כל המוצרים שהונחו בתוך קערת כלי בית ומקפיאים
למשך 35 דקות,לאחר מכן עם ידיים מעט רטובות יוצרים חתיכות עגולות ומקפיאים למשך חצי שעה,לאחר הסיון מברישים עם ביצים ומצפים
עם פירורי לחם.
אופים בחום בינוני 190 מעלות במשך 25 דקות על צד אחד ועוד 10 דקות על צד שני עד להזהבה.