כרובית אפויה אחרי הקפאה, שאלה



 
כרובית אפויה אחרי הקפאה, שאלה

נראה אולי פשוט אבל אין לי ניסיון עם זה אז שואלת: איך אופים כרובית בתנור אחרי שהייתה בהקפאה? (כרובית קפואה של סנפרוסט). במתכונים שראיתי, ראיתי רק איך עושים את זה עם כרובית טריה ואז אומרים שצריך לבשל אותה.
אבל כרובית שהייתה בהקפאה היא כבר בעצם "מבושלת", מלאה נוזלים מההקפאה, אז האם מספיק רק להפשיר אותה? ואם כן, אחרי ההפשרה כמה זמן צריך לאפות אותה בתנור ובאיזו טמפרטורה? המטרה שהיא תהיה שחומה מעט וקריספית.
 
למעלה