הכנת כרובית טעימה בכמה דקות עבודה ,למי שמחפש עבודה קלה :
שקית פרחי כרובית קפואים, מבשלים את פרחי- הכרובית 2 דקות בסיר מים עד להפשרה ,
ומסננים מהנוזלים, ומעבירים לתבנית עם נייר -אפייה משומן .
מברישים את את פרחי -הכרובית במעט שמן ,מפזרים פפריקה מתוקה ,שן שום כתושה ,מעט כורכום, ומעט כמון טחון.מברישים יפה את פרחי הכרובית בתבלינים אלה ומכניסים את התבנית לתנור
180 מעלות חום כ-25 דקות ,או עד קבלת גוון מוזהב -שחום,הופכים לצד השני. לעוד 10 דקות בתנור, וזה מוכן.
ולהכנה קלה ומהירה של דג אמנון קפוא :
מפשירים את נתחי הדג הפרוס -והקפוא בתוך קערה,
על כול מנה יוצקים כף חומץ מיץ -לימון בכמות נדיבה ומשרים ל--15 דקות.
בינתיים מחממים תנור -אפייה בחום 180 מעלות.
לאחר מכן, את נתחי- הדג המופשר שוטפים במי -ברז,ומכניסים לתבנית גדולה עם נייר- אפיה משומן ,מתבלים את נתחי הדג במלח, ומעט כורכום , כפית גדושה פפריקה-מתוקה, 2 שיני שום כתוש, ומפזרים מעל מעט תבלין -דגים,
מכניסים לתנור .(שחומם מראש 180 מעלות.)
לאחר 20 -30 דקות לבדוק אם הדג אפוי -
במידה ולא השחים עדיין ,יש להשאירו בתנור לעוד 10 דקות- עד להשחמה.
ברגע שמשחים -מיד להוציא מהתנור - בכדי שנתחי-הדג לא יתייבשו.
זהו !
מתכון מאוד קל ופשוט להכנה, ומאוד טעים!
מתאים להגיש לידו כרובית -אפויה בתנור , סלט חסה עם עגבניות -שרי,
מלפפונים ורצועות שומר,סלט סלק אדום וצונן.(ושאר ירקות טריים, לפי בחירתכם.)
ההכנה קלה וכמעט ללא מאמץ ומתקבל דג אפוי,עסיסי- ומאוד טעים.
שקית פרחי כרובית קפואים, מבשלים את פרחי- הכרובית 2 דקות בסיר מים עד להפשרה ,
ומסננים מהנוזלים, ומעבירים לתבנית עם נייר -אפייה משומן .
מברישים את את פרחי -הכרובית במעט שמן ,מפזרים פפריקה מתוקה ,שן שום כתושה ,מעט כורכום, ומעט כמון טחון.מברישים יפה את פרחי הכרובית בתבלינים אלה ומכניסים את התבנית לתנור
180 מעלות חום כ-25 דקות ,או עד קבלת גוון מוזהב -שחום,הופכים לצד השני. לעוד 10 דקות בתנור, וזה מוכן.
ולהכנה קלה ומהירה של דג אמנון קפוא :
מפשירים את נתחי הדג הפרוס -והקפוא בתוך קערה,
על כול מנה יוצקים כף חומץ מיץ -לימון בכמות נדיבה ומשרים ל--15 דקות.
בינתיים מחממים תנור -אפייה בחום 180 מעלות.
לאחר מכן, את נתחי- הדג המופשר שוטפים במי -ברז,ומכניסים לתבנית גדולה עם נייר- אפיה משומן ,מתבלים את נתחי הדג במלח, ומעט כורכום , כפית גדושה פפריקה-מתוקה, 2 שיני שום כתוש, ומפזרים מעל מעט תבלין -דגים,
מכניסים לתנור .(שחומם מראש 180 מעלות.)
לאחר 20 -30 דקות לבדוק אם הדג אפוי -
במידה ולא השחים עדיין ,יש להשאירו בתנור לעוד 10 דקות- עד להשחמה.
ברגע שמשחים -מיד להוציא מהתנור - בכדי שנתחי-הדג לא יתייבשו.
זהו !
מתכון מאוד קל ופשוט להכנה, ומאוד טעים!
מתאים להגיש לידו כרובית -אפויה בתנור , סלט חסה עם עגבניות -שרי,
מלפפונים ורצועות שומר,סלט סלק אדום וצונן.(ושאר ירקות טריים, לפי בחירתכם.)
ההכנה קלה וכמעט ללא מאמץ ומתקבל דג אפוי,עסיסי- ומאוד טעים.
נערך לאחרונה ב: