רקדנית הרוח..
New member
כרובית מוקרמת ברוטב שמנת ופטריות
להרתיח 1 כרובית גדולה במים עם 1 כף אבקת מרק עוף (פרווה!!!) עד שמתרכך קצת..לא להפריז כדי שלא ייצא ``דייסה``. לשפוך המים, לקרר, להפריד לפרחים ולהניח בתבנית פיירקס יפה (מגישים בתבנית שאופים בה.) רוטב שמנת: מצרכים: 3-4 כפות שמן 2 בצלים יבשים בינוניים 15-20 פטריות שמפיניון חיות חתוכות לפרוסות 2 שמנת עמידה לקצפת 3-4 שיני שום כתושות פלפל שחור מלח גבינה צהובה מגורדת אופן הכנה: לקצץ בצל קטנים קטנים- לטגן על אש נמוכה עד שמזהיב להוסיף פטריות ולטגן עוד כמה דקות. להוסיף את השמנת , להרתיח על אש גבוהה. כשרותח לתבל- שום, פלפל שחור.. לטעום (!!!) ורק אז להמליח לפי הטעם האישי. להמשיך לבשל עד שהשמנת מסמיכה. את הרוטב לשפוך על הכרוביות שבתבנית בצורה אחידה. לפזר מלמעלה גבינה צהובה מגורדת. לתנור בחום בינוני כ- 10 דקות עד שמוקרם.. וזהו. מוכן להגשה ולאכילה. גיוון: אפשר לעשות את אותו הדבר אבל עם תפוחי אדמה. לחתוך תפו``א לפרוסות, לבשל במי מלח עד שמתרכך, לסדר יפה בתבנית לשפוך רוטב, גבינה צהובה, להקרים ו..לטרוף..
להרתיח 1 כרובית גדולה במים עם 1 כף אבקת מרק עוף (פרווה!!!) עד שמתרכך קצת..לא להפריז כדי שלא ייצא ``דייסה``. לשפוך המים, לקרר, להפריד לפרחים ולהניח בתבנית פיירקס יפה (מגישים בתבנית שאופים בה.) רוטב שמנת: מצרכים: 3-4 כפות שמן 2 בצלים יבשים בינוניים 15-20 פטריות שמפיניון חיות חתוכות לפרוסות 2 שמנת עמידה לקצפת 3-4 שיני שום כתושות פלפל שחור מלח גבינה צהובה מגורדת אופן הכנה: לקצץ בצל קטנים קטנים- לטגן על אש נמוכה עד שמזהיב להוסיף פטריות ולטגן עוד כמה דקות. להוסיף את השמנת , להרתיח על אש גבוהה. כשרותח לתבל- שום, פלפל שחור.. לטעום (!!!) ורק אז להמליח לפי הטעם האישי. להמשיך לבשל עד שהשמנת מסמיכה. את הרוטב לשפוך על הכרוביות שבתבנית בצורה אחידה. לפזר מלמעלה גבינה צהובה מגורדת. לתנור בחום בינוני כ- 10 דקות עד שמוקרם.. וזהו. מוכן להגשה ולאכילה. גיוון: אפשר לעשות את אותו הדבר אבל עם תפוחי אדמה. לחתוך תפו``א לפרוסות, לבשל במי מלח עד שמתרכך, לסדר יפה בתבנית לשפוך רוטב, גבינה צהובה, להקרים ו..לטרוף..