כרובית עטופה בבצק

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מתכון לכרובית במעטפת בשר טחון ובצק עלים💚 המצרכים : כרובית גדולה שלמה 💙 לעיסת הבשר :❤ חצי קילו בשר טחון 1 בצל 1 צרור כוסברה 1 ביצה 2 כפות אבקת מרק פלפל שחור תבלין חוויג' למרק מעט בהרט לציפוי:💜 ביצה שומשום חבילת בצק עלים אופן ההכנה :🧡 מנקים את הכרובית מהעלים ומיישרים את הבסיס שלה. מרתיחים במים עד לריכוך חלקי כ-20 דקות. להוציא בזהירות ולהניח בתבנית על נייר אפיה. בזמן הריכוך מכינים את תערובת הבשר. קוצצים את הבצל ואת הכוסברה ומערבבים עם הבשר הטחון, הביצה והתבלינים. לאחר שהכרובית מתקררת קצת מצפים בשכבה אחידה עם תערובת הבשר. מחלקים את בצק העלים לשני ריבועים ומרדדים קצת לאחר ההפשרה. עוטפים את הכרובית עם ציפוי הבשר באחד הריבועים של הבצק. ואת הריבוע השני חותכים לרצועות של 2 ס"מ. מסדרים בצורת שתי וערב על הכרובית שעטפנו . טורפים את הביצה ומושחים את מעטפת הבצק ומפזרים שומשום. מכניסים לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות כשעה ורבע עד להשחמה. בתיאבון🥰 המתכון של ניצה שי FB_IMG_1601891437533.jpg FB_IMG_1601891452354.jpg FB_IMG_1601891437533.jpg
 

מקסים 45

Well-known member
מתכון לכרובית במעטפת בשר טחון ובצק עלים💚 המצרכים : כרובית גדולה שלמה 💙 לעיסת הבשר :❤ חצי קילו בשר טחון 1 בצל 1 צרור כוסברה 1 ביצה 2 כפות אבקת מרק פלפל שחור תבלין חוויג' למרק מעט בהרט לציפוי:💜 ביצה שומשום חבילת בצק עלים אופן ההכנה :🧡 מנקים את הכרובית מהעלים ומיישרים את הבסיס שלה. מרתיחים במים עד לריכוך חלקי כ-20 דקות. להוציא בזהירות ולהניח בתבנית על נייר אפיה. בזמן הריכוך מכינים את תערובת הבשר. קוצצים את הבצל ואת הכוסברה ומערבבים עם הבשר הטחון, הביצה והתבלינים. לאחר שהכרובית מתקררת קצת מצפים בשכבה אחידה עם תערובת הבשר. מחלקים את בצק העלים לשני ריבועים ומרדדים קצת לאחר ההפשרה. עוטפים את הכרובית עם ציפוי הבשר באחד הריבועים של הבצק. ואת הריבוע השני חותכים לרצועות של 2 ס"מ. מסדרים בצורת שתי וערב על הכרובית שעטפנו . טורפים את הביצה ומושחים את מעטפת הבצק ומפזרים שומשום. מכניסים לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות כשעה ורבע עד להשחמה. בתיאבון🥰 המתכון של ניצה שי צפה בקובץ המצורף 4752 צפה בקובץ המצורף 4751 צפה בקובץ המצורף 4752
אפשר להזמין?
רעיתי נגד בישול כרובית שלמה, שמא יסתתר לו איזה חלבון לא כשר.
 

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מתכון לכרובית במעטפת בשר טחון ובצק עלים💚 המצרכים : כרובית גדולה שלמה 💙 לעיסת הבשר :❤ חצי קילו בשר טחון 1 בצל 1 צרור כוסברה 1 ביצה 2 כפות אבקת מרק פלפל שחור תבלין חוויג' למרק מעט בהרט לציפוי:💜 ביצה שומשום חבילת בצק עלים אופן ההכנה :🧡 מנקים את הכרובית מהעלים ומיישרים את הבסיס שלה. מרתיחים במים עד לריכוך חלקי כ-20 דקות. להוציא בזהירות ולהניח בתבנית על נייר אפיה. בזמן הריכוך מכינים את תערובת הבשר. קוצצים את הבצל ואת הכוסברה ומערבבים עם הבשר הטחון, הביצה והתבלינים. לאחר שהכרובית מתקררת קצת מצפים בשכבה אחידה עם תערובת הבשר. מחלקים את בצק העלים לשני ריבועים ומרדדים קצת לאחר ההפשרה. עוטפים את הכרובית עם ציפוי הבשר באחד הריבועים של הבצק. ואת הריבוע השני חותכים לרצועות של 2 ס"מ. מסדרים בצורת שתי וערב על הכרובית שעטפנו . טורפים את הביצה ומושחים את מעטפת הבצק ומפזרים שומשום. מכניסים לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות כשעה ורבע עד להשחמה. בתיאבון🥰 המתכון של ניצה שי צפה בקובץ המצורף 4752 צפה בקובץ המצורף 4751 צפה בקובץ המצורף 4752
וואוו חורזת, זה נראה פגז. |פצצה|
 

Harrington

Well-known member
מנהל
נראה טוב. אבל אישית אם אני כבר מקבל הפתעה בתוך בצק כנראה אעדיף למצוא שם בשר, על אף שאני מאוד אוהב כרובית.
 

משתפרת1

Well-known member
נראה נהדר.
כזה- מעולם לא הכנתי, אולי אתחיל. בנוסף לי, יש אצלי אוהבי כרובית בבית, אבל אני אחליף את הכוסברה בפטרוזיליה. הנכדה שלי לא תטעם ואולי אפילו לא תיכנס הביתה אם לא אעשה זאת.
כדי להקטין את הסיכוי ל"תוספות" בכרובית צריך לקנות אותה טריה טריה ומאד מוצקה. להסיר ממנה את כל העלים הירוקים וכמה שאפשר מהקלח (בלי שתתפרק) ואז להשרות במים עם הרבה מלח (אני מוסיפה גם קצת חומץ) בקערה גדולה ומרווחת. צריך להפוך מדי פעם ולטלטל בתוך המים. האמת? מתוך הרגל שהבאתי מבית אמי, אני עושה זאת לכרובית שלמה או לפרחים של כרובית מפורקת, מעולם לא מצאתי שחיינים ותוספות. ספק הירקות שלנו מוכר כרובית יפהפיה.
 

מקסים 45

Well-known member
אפשר להזמין?
רעיתי נגד בישול כרובית שלמה, שמא יסתתר לו איזה חלבון לא כשר.
נראה נהדר.
כזה- מעולם לא הכנתי, אולי אתחיל. בנוסף לי, יש אצלי אוהבי כרובית בבית, אבל אני אחליף את הכוסברה בפטרוזיליה. הנכדה שלי לא תטעם ואולי אפילו לא תיכנס הביתה אם לא אעשה זאת.
כדי להקטין את הסיכוי ל"תוספות" בכרובית צריך לקנות אותה טריה טריה ומאד מוצקה. להסיר ממנה את כל העלים הירוקים וכמה שאפשר מהקלח (בלי שתתפרק) ואז להשרות במים עם הרבה מלח (אני מוסיפה גם קצת חומץ) בקערה גדולה ומרווחת. צריך להפוך מדי פעם ולטלטל בתוך המים. האמת? מתוך הרגל שהבאתי מבית אמי, אני עושה זאת לכרובית שלמה או לפרחים של כרובית מפורקת, מעולם לא מצאתי שחיינים ותוספות. ספק הירקות שלנו מוכר כרובית יפהפיה.
אכן רצוי לקנות את הכרובית טרי טרי, ועבדה הנאמן של רעיתי יוצא מוקדם מוקדם בבוקר יום רביעי ויוצא לשוק רמלה, לקנות את הכרובית הכי יפה וטריה.
 
למעלה