מתכון לכרובית במעטפת בשר טחון ובצק עלים המצרכים : כרובית גדולה שלמה לעיסת הבשר :❤ חצי קילו בשר טחון 1 בצל 1 צרור כוסברה 1 ביצה 2 כפות אבקת מרק פלפל שחור תבלין חוויג' למרק מעט בהרט לציפוי: ביצה שומשום חבילת בצק עלים אופן ההכנה : מנקים את הכרובית מהעלים ומיישרים את הבסיס שלה. מרתיחים במים עד לריכוך חלקי כ-20 דקות. להוציא בזהירות ולהניח בתבנית על נייר אפיה. בזמן הריכוך מכינים את תערובת הבשר. קוצצים את הבצל ואת הכוסברה ומערבבים עם הבשר הטחון, הביצה והתבלינים. לאחר שהכרובית מתקררת קצת מצפים בשכבה אחידה עם תערובת הבשר. מחלקים את בצק העלים לשני ריבועים ומרדדים קצת לאחר ההפשרה. עוטפים את הכרובית עם ציפוי הבשר באחד הריבועים של הבצק. ואת הריבוע השני חותכים לרצועות של 2 ס"מ. מסדרים בצורת שתי וערב על הכרובית שעטפנו . טורפים את הביצה ומושחים את מעטפת הבצק ומפזרים שומשום. מכניסים לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות כשעה ורבע עד להשחמה. בתיאבון המתכון של ניצה שי