בהחלט../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif
זה מתכון שפורסם בפורום לפני כמה ימים, מתכון של נריהקו
מצרכים: כרובית שלמה שטופה ומופרדת לפרחים כוס מים קופסת גבינה לבנה (250 גרם) 100 גרם גבינה צפתית מגורדת שן שום או כפית שום טרי מעוך קצת מלח 2 ביצים מופרדות כפית קורןפלור קצת פלפל שחור כפית אורגנו אופן ההכנה: מאדים את הכרובית במים וקצת מלח (רבע כפית) בסיר מכוסה, עד שתתרכך מעט, מסננים סוחטים ומועכים, מחזירים את הכרובית המעוכה לסיר מוסיפים לכרובית את הגבינות, התבלינים ( לפי הטעם), החלמונים, הקורנפלור ובוחשים היטב היטב. מקציפים את החלבונים לקצף גמיש ומקפלים לתוך התערובת. מעבירים לתבנית משומנת - אופים כ- 45 דקות. מתאים לתתבנית של 20X30, אם משתמשים בגבינה לבנה 0% וצפתית 1/2% יש בכל הפשטיזה 700 קלוריות