אני חותכת לרבעים/שמיניות (תלוי בגודל), מזלפת שמ"ז, מלח ופלפל ואופה די הרבה זמן.
אבל לא יוצא לי קראנצ'י. או שרוף או לא קראנצ'י.
מה עושה לא נכון?
אבל לא יוצא לי קראנצ'י. או שרוף או לא קראנצ'י.
מה עושה לא נכון?
כרוב בתנור : יש לצלות ב-חום 200 עלות, ולבדוק מדי 15 דקות שלא נשרף,וברגע שמשחים להפוך לצד שני ,עד שהוא משחים יפה משני הצדדים ,אני חותכת לרבעים/שמיניות (תלוי בגודל), מזלפת שמ"ז, מלח ופלפל ואופה די הרבה זמן.
אבל לא יוצא לי קראנצ'י. או שרוף או לא קראנצ'י.
מה עושה לא נכון?
תודה ויוי!כרוב בתנור : יש לצלות ב-חום 200 עלות, ולבדוק מדי 15 דקות שלא נשרף,וברגע שמשחים להפוך לצד שני ,עד שהוא משחים יפה משני הצדדים ,
אצלינו יש עדיפות לכרוב האדום, שהרבה יותר קריספי וטעים.
תודה חנה!כרוב צלוי עם עגבניות שרי
https://www.ronyohananov.com/post/כרוב-צלוי-עם-עגבניות-שמש-הכרוב-של-הסדנאות
העגבניות לא באמת משנות, צריך חום גבוה וזמן לא ארוךתודה חנה!
לא רואה הבדל משמעותי (להוציא העגבניות), אבל אנסה כך בפעם הבאה.
שבוע טוב![]()
תודה עדיקים, אולי אוסיף סויה.אני חותכת לסטייקים ואופה עם סויה/טריאקי ומעט פלפל גרוס מוסיף המון לטעם, כמו שכתבו כאן חום גבוה כחצי שעה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.