כרוב בתנור- איך אתן מכינות????|שתיל||שתיל||שתיל|

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
אני חותכת לרבעים/שמיניות (תלוי בגודל), מזלפת שמ"ז, מלח ופלפל ואופה די הרבה זמן.
אבל לא יוצא לי קראנצ'י. או שרוף או לא קראנצ'י.
מה עושה לא נכון?
 

ויוי 25

Well-known member
אני חותכת לרבעים/שמיניות (תלוי בגודל), מזלפת שמ"ז, מלח ופלפל ואופה די הרבה זמן.
אבל לא יוצא לי קראנצ'י. או שרוף או לא קראנצ'י.
מה עושה לא נכון?
כרוב בתנור : יש לצלות ב-חום 200 עלות, ולבדוק מדי 15 דקות שלא נשרף,וברגע שמשחים להפוך לצד שני ,עד שהוא משחים יפה משני הצדדים ,
אצלינו יש עדיפות לכרוב האדום, שהרבה יותר קריספי וטעים.
 

עדיקים

Active member
אני חותכת לסטייקים ואופה עם סויה/טריאקי ומעט פלפל גרוס מוסיף המון לטעם, כמו שכתבו כאן חום גבוה כחצי שעה.
 
למעלה