כרוב ובצל ממולאים

גולדה יקרה, נראה נהדר ../images/Emo45.gif

שאלה - לא מילאת יותר מידי? שהרי האורז עוד מתנפח, לא? והאם 2-3 שעות זה לא מידי - אני הכנתי תפו"א ופלפלים ו"שכחתי" על אש נמוכה למשך שעתיים - התפוררו לי רוב התפוחים. בקיצור - אשמח לשמוע איך יצא.
 
שירהלה

האורז מתנפח ברתיחה, אחר כך כבר לא מתנפח יותר רק מתבשל, התמונה השניה היא אחרי הרתיחה כך שזה המצב שבסוף יתקבל, לגבי הזמן: הסבתות האלופות בכרוב ממולא ככל הידוע לי מתחרות בזמן של בישול ה"קפוסטו" (כרוב ממולא בהונגרית) כבר יצא לי לשמוע על כרוב ממולא שמתבשל לילה שלם. אני עושה קבוע בערך שלוש שעות על אש קטנה קטנה ולא מתפורר, להיפך, מתמצק, פלפל ממולא לעומת זה אני באמת מבשלת שעה וחצי לא יותר. כי הפלפל עצמו מתפרק עם הזמן, הכרובים הרי ארוזים... תפוחי אדמה לא מילאתי אפפעם כך שאין לי מושג. לא בדרך הזו בכל אופן, כשמילאתי מילאתי פירה בבשר טחון כמו קובה וזה דין אחר לגמרי.
 
למעלה