מציעה להציץ בבלוג של ליאורה שהכינה,
זוכרת שהיתה פה תקופה שיעלה הביאה מתכון לכרוב ממולא חנטריש אני חושבת שככה היא קראה לו או משהו דומה. של פרוסות כרוב בשר טחון ורוטב …חילול הקודש![]()
נכון,זוכרת שהיתה פה תקופה שיעלה הביאה מתכון לכרוב ממולא חנטריש אני חושבת שככה היא קראה לו או משהו דומה. של פרוסות כרוב בשר טחון ורוטב …
בהחלט נראה מפתה. הייתי שמחה לדעת איך הכינו את הרוטב טריאקי צילינכון,
אבל כאן זה כרוב ממולא בהגדרה הכי בסיסית, לוקחים כרוב וממלאים, לא? (;
אני אוהבת מאד כדורי וקציצות בשר,
הכי מנחם וטעים, וכאן אפילו אין חובה להשתמש במתכון, הרעיון והמראה שבו את לבי, (כדורי בשר או קציצות כמו שאנחנו רגילות מתמיד וגם רוטב מכל סוג),
ומה יותר מתאים מהיום כשהגשם כבר שעה מתדפק על חלוני?
העתקתי שם את התשובה שנתנה לי ליאורה, בבקשה:בהחלט נראה מפתה. הייתי שמחה לדעת איך הכינו את הרוטב טריאקי צילי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.