כרוב ממולא הכנתם?

mיטלמן

Well-known member
מציעה להציץ בבלוג של ליאורה שהכינה,
וגם מקצרת בשימוש ברטבים מוכנים.
ליאורה
כתבה בתגובות בדיוק איך הכינה + 2 רטבים,

(אפשר כדורי בשר כמו שרגילים, או לפי המתכון או לפי ליאורה, לא בדקתי אם עשתה לפי המתכון המצולם)

מקצרת לכן, הנה האופציות לרטבים:
רוטב עגבניות של פרי ניר, רוטב עגבניות שילדים אוהבים, לדלל במעט מים,
או לערבב רוטב צ׳ילי מתוק עם רוטב טריאקי ולדלל במים. אין לי כמויות מדוייקות… לפי הטעם"
 

mיטלמן

Well-known member
זוכרת שהיתה פה תקופה שיעלה הביאה מתכון לכרוב ממולא חנטריש אני חושבת שככה היא קראה לו או משהו דומה. של פרוסות כרוב בשר טחון ורוטב …
נכון,
אבל כאן זה כרוב ממולא בהגדרה הכי בסיסית, לוקחים כרוב וממלאים, לא? (;
אני אוהבת מאד כדורי וקציצות בשר,
הכי מנחם וטעים, וכאן אפילו אין חובה להשתמש במתכון, הרעיון והמראה שבו את לבי, (כדורי בשר או קציצות כמו שאנחנו רגילות מתמיד וגם רוטב מכל סוג),
ומה יותר מתאים מהיום כשהגשם כבר שעה מתדפק על חלוני?
 

michalgad

Active member
נכון,
אבל כאן זה כרוב ממולא בהגדרה הכי בסיסית, לוקחים כרוב וממלאים, לא? (;
אני אוהבת מאד כדורי וקציצות בשר,
הכי מנחם וטעים, וכאן אפילו אין חובה להשתמש במתכון, הרעיון והמראה שבו את לבי, (כדורי בשר או קציצות כמו שאנחנו רגילות מתמיד וגם רוטב מכל סוג),
ומה יותר מתאים מהיום כשהגשם כבר שעה מתדפק על חלוני?
בהחלט נראה מפתה. הייתי שמחה לדעת איך הכינו את הרוטב טריאקי צילי
 

mיטלמן

Well-known member
בהחלט נראה מפתה. הייתי שמחה לדעת איך הכינו את הרוטב טריאקי צילי
העתקתי שם את התשובה שנתנה לי ליאורה, בבקשה:

"או לערבב רוטב צ׳ילי מתוק עם רוטב טריאקי ולדלל במים. אין לי כמויות מדוייקות… לפי הטעם"
 
למעלה