אז מה יצא לנו מהסיר?
טוב קודם כל מה נכנס. להתחלה ראש כרוב שטוח מבושל קלות במיקרוגל, לקבלת גמישות של העלים. לחומר המילוי, בשר טחון מהקצב הקרוב, שטוחן לנגד עיניו, בשר עגל, מעט כבש, פטרוזיליה, מוסיף בצל, קינמון, מלח ופלפל שחור. סבתא שרה מוסיפה מעט אורז לתערובת. ובכן מאדים מעט קרוב קצוץ עם חומץ וטיפת סוכר. מוסיפים את עלי הכרוב המגולגלים עם המלית, ושוב מאדים. חלק אכלנו לצהרים, את היתר מחר. האגדה מספרת שהטעם משתבח עם הזמן!