michalgad1
New member
כרוב ניצנים מעוך
הזה כולם יחטפו אותו ראשון…. אחרי שהכנתי בעבר הרחוק את המעוכים שלי: תפוחי אדמה וכרובית, היום הלכתי על כרוב הניצנים. התיבול פשוט והטעם מעולה. מצרכים: שקית כרוב ניצנים 5-6 כפות שמן זית מלח גס ופלפל שחור מעט פפריקה חריפה או מתוקה מעט טימין יבש לפיזור אופן הכנה: לשים בקערה את כרוב הניצנים עם 1/2 1 כוסות מים ולחמם במיקרו כ-7 דקות. אפשר לרכך על הגז. להכין תבנית גדולה מצופה בניר אפיה משומן. לסנן את כרוב הניצנים ולפזר אותו על ניר האפיה עם מועך הפירה פשוט למעוך (מפה השם:מעוך) אבל לא לגמרי. להבריש באופן שווה את שמן הזית ולפזר את התבלינים. לאפות בטורבו בחום 180 כ-10 דקות עד הזהבה קלה. להגיש מ י ד. "טיפ" אני הכנתי חצי תבנית מיני תפודים מעוכים וחצי תבנית כרוב ניצנים מעוכים. תהנו
הזה כולם יחטפו אותו ראשון…. אחרי שהכנתי בעבר הרחוק את המעוכים שלי: תפוחי אדמה וכרובית, היום הלכתי על כרוב הניצנים. התיבול פשוט והטעם מעולה. מצרכים: שקית כרוב ניצנים 5-6 כפות שמן זית מלח גס ופלפל שחור מעט פפריקה חריפה או מתוקה מעט טימין יבש לפיזור אופן הכנה: לשים בקערה את כרוב הניצנים עם 1/2 1 כוסות מים ולחמם במיקרו כ-7 דקות. אפשר לרכך על הגז. להכין תבנית גדולה מצופה בניר אפיה משומן. לסנן את כרוב הניצנים ולפזר אותו על ניר האפיה עם מועך הפירה פשוט למעוך (מפה השם:מעוך) אבל לא לגמרי. להבריש באופן שווה את שמן הזית ולפזר את התבלינים. לאפות בטורבו בחום 180 כ-10 דקות עד הזהבה קלה. להגיש מ י ד. "טיפ" אני הכנתי חצי תבנית מיני תפודים מעוכים וחצי תבנית כרוב ניצנים מעוכים. תהנו