כרונולוגיה של שקר

...זיגי

New member
כרונולוגיה של שקר

אני קצת סוער וקשה לי להיתרכז - ואם מעט אשתלח בבטויים עממיים אז אני מבקש סליחה מראש. אני חושב שיש ניצול ציני של הצאט ויש קשר שלילי של שתיקה בשוליו - ואם אני תמים מדי אז מקומי לא אתכם < לאלו שחושבים שהצאט וירטואלי ומותר הכל>. זה התחיל בצאט משוחחת בנעימות ולא פעם אחת - מדי פעם משבצת שקר אחד. בתמונה הכוללת אישה נחמדה. אני דוגל באמת בדיבור אעפ``י שלא תמיד היא בעדי - ומשיב לה אמת הקשר מעמיק ,היא מנסה ולא בגסות לעניין מבחינה מינית ,אני מסביר לה שאינני סוטה של צאטים או טלפונים והיא נסוגה בחן רב. התמונה הכוללת אישה חמודה שמבינה ענין ושכדאי לתהות על אישיותה.והיא כל הזמן מבקשת תבוא תבוא תבוא < גרה רחוק בקצה הדרומי של המדינה> למען הסר ספק הסטטוס שלה אלמנה + 2 . החלטתי ללכת ולא בקלות - חופש בפעם הראשונה מזה עשור שנים. איך שראיתי אותה ואת ביתה - אני קבלתי מה זה מכת קור בנשמה. קרח זה משהו לוהט לעומת מה שהירגשתי - לא היה אמת בין מה שאמרה לבין מה שהיה בפועל ולא רק לגביה אלא גם לגבי ביתה. והבת שלה טרחה להכין מאכלים לשבת ואני נפלתי שבוי בין הרצון להרים רגליים לבין לא לפגוע ברגשותיהם של ילדיה. אני הרגשתי שאונסים לי את הנשמה והיתכווצתי מבחינה רגשית וגופנית לא אכלתי ולא שתיתי רק היסתכלתי מעבר לחלון משם נישקף הים ובא לי לקבור את עצמי. כל המערכות של הגוף פשוט ננעלו ולא תיפקדו כאילו היתנתקתי מן העולם - ופשוט הלכתי לישון. אני כל כך ניגעלתי מעצמי שלהיתקלח לא יכולתי ועוד היא אומרת `` בזמן שישנת עשיתי לך כמה דברים ואתה לא הגבת `` בא לי לחנוק אותה אותו רגע. שבת שעה 12 יוצא לכיוון ת``א , יום וחצי באילת בלי לאכול ובלי לשתות , אני נוסע בכביש הערבה אני טס ברכב בכביש הערבה כאילו יד אלמונית רודפת אחרי , במכונית תמיד יש לי ממתקים אני לא נוגע הכל ניראה מר אני רק רוצה הביתה שהיד הנעלמה הזו לא תתפוס אותי ותחזיר אותי לסיוט. אפילו סיגריה לא רוצה לעשן רוצה לברוח כמה שיותר רחוק ואני זוכר שאני רק עוקף ועוקף מכוניות. בפונדק חציבה עוצר מזמין מנה סלט ירקות ובקבוק סודה - כולי מכווץ וזה מה שאני הכי הרבה אוהב. לא מצליח לאכול כלום מנסה לשתות זה לא הולך,ואני שופך על הראש את בקבוק הסודה , האנשים היסתכלו עלי כמו על משוגע שלבוש יפה. סיגריה שני נשיפות ומהר לרכב שהיד הנעלמה לא תחזיר אותי. כשאני יוצא מישהי עם פנים נעימות מחייכת נירגעתי קצת. עליות סדום אין לי סבלנות רוצה הביתה מהר אני בין שיירה של גיפים הם עוקפים משאית ארוכה ועמוסה . נישאר גיפ אחרון לעקיפה ואני לא רציתי להישאר מאחורי המשאית, כאילו בעליה שאנ נוסע לאט היד הנעלמה תשיג אותי. הגיפ תפס את הנתיב הנגדי ןאין עוד נתיבים משמאל תהום מימין הר ואני ניכנסתי בין הגיפ ובין המשאית , בינהים חצי אוטו בנתיב של הסמי טרילר וחצי השני של האוטו בנתיב השני . זה היה רגע של מוות אני הייתי דבוק למשאית היה הפרש אולי של 5 ס``מ ביני לבין המשאית ובין הגיפ איזה שלושים ס``מ. טעות הכי קטנה ואני מתחת לסמי טרילר.הצלחתי לעבור בין שניהם תוך מספר שניות שניראו נצח של אימה. במראה אני רואה אישה יושבת בגיפ הראש שלה שמוט אחורה והידיים שלה מכסות את העיניים ואת הנהג של הגיפ היד שלו הימנית על המצח. ורק אז הירגשתי שאף אחד לא יצליח להשיג אותי הם ישארו מאחורי המשאית. הגעתי הביתה אחרי שלוש שעות ושש עשרה דקות , לא חניתי אפילו השארתי אוטו דולק ניכנסתי למיקלחת דפקתי מיקלחת של מים רותחים עד שהירגשתי שהעור יוצא , הילדים שלי אומרים שבחיים שלהם הם לא ראו אותי מתנהג ככה. אחרי מנוחה באתי לצאט לזמן מה ובלא חשק ואז פגשתי את סופגי, שלגיה , מימי , וחרוז זה עשה קצת טוב. לסופגי סיפרתי הכל. אז אני מרגיש לא טוב ואם איעדר לזמן מה מהצאט אל תיכעסו - רק קצת להירגע < מילאתי את מה שהתחיבתי נכון אפרת.> ומי שחושב שבצאט מותר לו לשקר כי הוא בתחפושת אז אני אענה בצורה הכי בוטה שבעולם עדיף להיות עשר שנים לבד ולעשות ביד מאשר לסבול שקרים.

זיגי חברי

צר לי מאד על החוויה הקשה שעברת. אבל שאלה לי אלייך -מה חלקך בסיפור? הטעות נעשתה, יש ללמוד מה קרה, להפנים, ללמוד את הלקח הנדרש, לא לחזור על כך שנית. וזהו!!!!!!!! אתה ממשיך ללכת קדימה, לכן, לדעתי, אינך צריך להעניש עצמך ולהמנע מלעשות דבר שאתה אוהב, שהוא הציטוט עם ידידייך. ראה את הדברים בפרספקטיבה הנכונה, לא נעים-נכון. אך גם לא אסון נוראי. יאללה- תתאושש ותחזור אלינו. ממממממוווווווואאאאאאהההההההה.

נאן

New member
זיגי

אותך אני לא מכירה ויצא לי רק לראות את השם שלך לקרוא מה אתה כותב בפורום. ודיי כאב לי מהחויה שעברת החיים הוירטואלים לא תמיד מציאותים וחבל שהית צריך להבין את זה מדרך הקשה אבל האינטרנט הוא מדריך לחיים ואני חושבת שבדרך זו או אחרת כולנו עוברים כאן חוויות דומות לשלך. לא תמיד אנחנו מודים בזה. אבל הסיפור שלך אמיץ במיוחד וכנה מאוד. האומץ שהיה לך לנסוע כל כך רחוק ולא לדעת מה מצפה לך בצד השני של המדינה וההתנהגות שלך שם אגב אל תהרוס את השם של העיר הדרומית גרתי שם 27 שנים והיא עיר מקסימה בגלל פרח אחד נבול. לא זורקים את כל הפרחים. כי יש הרבה פרחים בחיים ועד שאנחנו לומדים לזהות את אלה שאנחנו לא אלרגים אליהם זה לוקח זמן. ואני בטוחה שתמצא את הפרח המיוחד שלך בסוף אל תרים ידים אחזיק לך אצבעות נאן

הקשתית*

New member
צר לי על ה``חוויה המזעזעת``:-(

אכן,חוויה ממש לא נעימה וכמעט עלתה לך במחיר חייך, ולכך,אין מחיר כמובן,ואולי זה מה ,שמוביל אותנו לראות את הדברים בפרופורציות הנכונות,ולהבין,שיש גם טיפוסים ,שכאלו בצ`ט,אם כל זאת,שהאמת בסופו של דבר מתגלה מהר,ואין לה רגליים. ומי מאתנו ,לא עבר חויה זו,או אחרת של אכזבה. אכן ההרגשה מזופתת,אך אין טעם לשלם מחיר כפול, ולא להמשיך לשוחח עם חבריך האחרים,שאיתם אתה נהנה ואכן מכיר באמת לאמיתה. וחוץ מזה...מי יכין לנו בצלים ממולאים שכאלה???? לא מוותרים לך....:)))) חזור אלינו במהרה.

חן.

New member
לזיגי...

עדיין לא נפגשנו בצ`אט, אבל בוודאי ניפגש באחד הימים, צר לי על הנסיון הקשה הזה, ונקודת האור בכל הענין - היה לך עם מי להתחלק ב``חוויה``, חזרת לאוזן קשבת וחברים תומכים. ואני מסכימה, יש עם מי לדבר בחדר 40 פלוס. מאחלת לך הרבה מפגשים נעימים בהמשך.

mamale

New member
הי זיגי..

לא מכירים בכלל...לא מפה בכלל..אבל חייבת להגיד שהזדהיתי עם כל מילה בגלל חיים עם שקרן פתולוגי קרוב לשנה וחצי..אז לקחת הכל בפרופורציות.יש חוויות הרבה פחות נעימות..שלא יקרה לנו יותר ושיהיה יום של דבש,חיוכים,ואהבה..

שרי42

New member
זיגי

צר לי כי היית צריך לחוות חויה שכזו ולצערי גם בגילנו ``המתקדם`` אנו למדים שיש לקחת את העולם הוירטואלי בערבון מוגבל אם כי יש לי כמה דברים לומר לך: 1. מקרה אחד אין בו להטיל דופי על אנשים אחרים. יש בצט הרבה מאד אנשים מקסימים, ישרים והגונים. 2. קח נשימה ארוכה, הרגע וחזור אלינו בכוחות מחודשים. 3. אצלי, בחניה של הבית כבר היית ולא ממש בכוונה - אפילו לא טעמתי ביס מהתכולה של הסיר חחחחחח אבל עשה עוד צעד, החנה את הרכב ברחוב שליד ועלה לכוס קפה, עוגה וחיוך.

דספרדו

New member
אתה חייב לצרף אזהרה!

בפעם הבאה רק תזהיר אותנו לקרא את זה שלא בשעות העבודה. בהחלט משתתף בצערך..(ישר נפגש איתה בביתה ועוד לשישי?). אבל. בחיי שלא צחקתי כך כבר הרבה זמן. ועוד איזה צחוק....(עוד צוחק).. אז בבקשה רק תזהיר..

מרנינה

New member
שקרים

זיגי יקר היתה לנו שיחה בנושא הזה במכוניתך ולא האמנת לי שיש שקרנים צר לי שחווית על בשרך את החוויה הקשה הזו להבא אני בטוחה שתלמד לקח הוא שטענתי ,אם רוצים להכיר את הנפשות הפועלות עדיף לראותם ולהכירם במפגשים, כל מי שבא למפגשים, ישר ושלם עם עצמו ואין לו מה להסתיר המשך ציטוט נעים, אנחנו אוהבים אותך מרנינה

למעלה