כרוניקה של קריזה ידועה מראש

agness_666

New member
כרוניקה של קריזה ידועה מראש

מחר הולך להיות לי בלאגן בעבודה. אני יודעת מה הם יעשו, ואני יודעת איך אני אגיב פשוט נשבר לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמאס לי שמנצלים אותי, נמאס לי להיות הילדה הטובה, המקצוענית שפותרת את כל הבעיות, ובסוף מקבלת בעיטה לפנים. נמאס לי להיות הפראיירית של כולם. נמאס לי שמסתכלים עלי ברחמים, שחושבים שאני בעייתית, נמאס לי מהנשמות הטובות שמסבירות לי שאם דופקים אותי אז אני לא בסדר, וככה זה בעסקים, כל אחד צריך להרוויח, וצריך לשחק את המשחק. לא רוצה לשחק משחקים, אני רוצה לדפוק למישהו כסא בראש, ושלא יהיה לי אכפת מהתוצאות. בא לי לתפוס כמה אנשים, ולהכות אותם בשרשראות ברזל, ולבעוט בהם בבטן, ובראש, ולדרוך להם על הפרצוף עם נעליים צבאיות. בא לי לשרוף את המשרד, לפרמט את כל המחשבים, למחוק את כל מה שתכנתתי, שלא יהנו מהעבודה שלי, שלא ירוויחו עליי וינצלו אותי יותר. כבר ארבע חודשים שאני מחפשת עבודה אחרת, ולא מוצאת!!!!!!!! מנסה לשחק את המשחק, לגמור את זה יפה, לקבל את ההמלצות וללכת. המלצות כבר לא יהיו לי. עשיתי הרבה נזק, ומחר אני אעשה עוד. הם חזקים ממני, ויודעים את זה, ומנצלים את זה, ואני שונאת אותם, ושונאת את הטמטום שלי, שהלכתי אחריהם, והאמנתי להם, ועבדתי כמו חמור רק בשביל למצוא את עצמי בנקודת ההתחלה. ניסיתי למצוא עבודה שתתאים לי, שתשתלם כלכלית, אבל אני יודעת שאני אשתפן, ואקח את ההצעה הראשונה שיתנו לי, ולא אתווכח על התנאים, כי יום אחד של אבטלה יהרוג אותי. אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף בא לי רק לצרוח אני שונאת את החארות האלה, את החוסר אונים הזה, את העבודה הדפוקה הזאת. את המאנייק שיושב איתי במשרד ומנסה כל הזמן רק לעצבן אותי, כדי לראות איך אני חוטפת קריזה. אני שונאת את הרגישות הזאת שלו, של האפס המכוער והמסריח הזה, שקולט בדיוק מה כואב, מאזין לכל שיחת טלפון שלי, וחוגג על כל קליעה בול. את הבוסית הכלבה שלי, שכל פעם משגעת לי את השכל, מקבלת כל מה שהיא רוצה ואחרי כל dead line שעמדתי בו בהצלחה עוד יש לה טענות. דייייייייייייייייייייייייייי כברררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

אביטל-13

New member
היי אגנס

את לא באמת יודעת איך יהיה לך בעבודה...זה ניחוש העתיד אבל את לא יכולה לדעת באמת , למה את חושבת שאת הילדה הטובה שפותרת את כל הבעיות ומקבלת בעיטה בפנים ממה זה נובע יש לך אירוע ספציפי שאת יכולה לתאר ?? מי מסתכל עליך ברחמים ?? וחושב שאת בעייתית מישהו אמר לך משהו כזה ? לא נראה לי שמנצלים אותך את סה``כ באה לעשות את העבודה שלך וזהו ודרך אגב אני מכירה את ההתמרדות הזו אבל חוסר אהבה בלב זה גם לא טוב... זה בטח גם קשה להיות במקום שלא אוהבים ומחפשים משהו אחר ולא מוצאים זה לא נעים אני מבינה אותך אבל למה את גם חושבת שתשתפני יום אבטלה ואפילו כמה לא יהרגו אותך תאמיני לי ואת לא חייבת להתווכח על התנאים את יכולה לקבל את ההצעה כמו שהיא זה לא יוריד כלום מערכך כבן אדם ואת לא חסרת אונים יש לך גם שליטה במצב את יכולה להתפטר (זה אומנם לא מה שאת מעדיפה אבל זו אופציה...) יש לי גם הרגשה שבתחושה שלך קיים הקטע של לפגוע בך אבל נראה לי שאם תנסי לרדת לשורש העניין תראי שאין כוונה רעה. אביטל אני יודעת שחלק מהדברים אולי לא ישמעו לך או לא יראו לך אבל נסי לקבל אותם אני מדברת מניסיון גם לי היו מחשבות שגויות כאלה והתחלתי לטפל בהם והיום אני רואה את האמת יותר טוב עדיין לא חלק לגמרי אבל טוב יותר שיהיה לך הרבה בהצלחה ממני... ואשמח לשמוע מה דעתך

למעלה