כרזת ההפגנה - אנא הדפיסו ופרסמו

כרזת ההפגנה - אנא הדפיסו ופרסמו

חברים שלום, זוכרים - הפגנה! אנא עשו את מירב המאמצים להביא את דבר ההפגנה לכמה שיותר אנשים וכמובן אל תשכחו להגיע בעצמכם. מצורפת כרזת ההפגנה שהכין עבורנו מיקי תורג´מן - אנא הדפיסו ותלו על כל לוח מודעות רענן. תודה, יאיר

שותפות לפשע

כל מי שעיניו בראשו מבין שמערך המילואים מתפורר. על מנת לעצור את קריסתו חייבים לעשות מעשה שאולי יעיר את הממשלה כדי שזו תשנה את סדר העדיפויות הלאומי. אחרי שנתיים וחצי של מאבק שכללו פגישות רבות עם ראשי המדינה ביניהם:רוה"מ, שרים וראשי מערכת הביטחון, הפגנות, מסעות מחאה, השתתפות פעילה בוועדות החוץ והביטחון, העבודה והרווחה ופעילות תקשורתית, נוכחנו שאין מנוס. הצעד של אי התנדבות אינו סרבנות ותפסיקו להטעות את הציבור! הצעד של אי התנדבות כוונתו וכך שלא נשרת מעבר ל-43 יום בשנה ושלא נגיע לצווים שלא נשלחו באתראה מספקת על-פי החוק. לצווי 8 כמובן נגיע. וכעת להסבר חשוב: הממשלה אינה עושה דבר כי היא לוקחת את אנשי המילואים המעטים שנותרו ואת ההתנדבות שלהם כמובן מאליו. לכן אם נבהיר שההתנדבות שלנו אינה מובנת מאליו, אולי מצליח להציל את מערך המילואים מקריסה!! כל מי שממשיך לשתוק ומסרב לעשות מעשה שותף לפשע של התפוררות מערך המילואים

dfhhj

New member
אתה מחפש סיבה להשתמט

אתה מחפש סיבה להשתמט. המדינה נמצאת במצב קשה ואם לא נענה לצוי המילואים כל הנטל יפול על הסדירניקים שגם עכשיו נקרעים אז תמצא דרך אחרת לעורר את הנושא לא ככה

yoavtzur

New member
קרא את הכתבה במעריב לפני שאתה קופץ

למטה הבאתי כתבה ממעריב שמספרת על קריסת מערך המילואים לפני שאתה קופץ תקרא אותה ותבין שהמצב כל כך חמור שרק פעולות דרסטיות יביאו לתיקון,סמסאות לא יעזור הפעם,גם לא התנדבות! דרך אגב במלחמת לבנון גויסו פי 10 חיילים מבמלחמת חומת מגן איך אתה יכול להסביר שמי שלחם במלחמת חומת מגן עושה עוד מילואים תוך זמן כל כך קצר?!?

-רוני-

New member
עם כל ימי המילואים והקיטורים

נגע הסרבנות הינו חוצפה ממדרגה ראשונה (תראה אני לא צעיר מעל 40) ועם כל הקיטורים אני הולך למילואים כל עוד אני חי בארץ הזו על כל סרבן יש אחר שמתגיס ואם לא היו סרבנים הנטל היה מתחלק קצת יותר שווה בין כולם ואז אף אחד לא היה מקטר

yoavtzur

New member
אם,אבל זה לא קורה אתה לא מבין?

יש מצב נתון,אנא נסה להתמודד איתו בלי אים´ים ובלי פנטזיות. אי התנדבות אינה סרבנות שאם כך היה הדבר אז 90% מהעם הזה הוא סרבן!!!

למעלה