כרטיסיה לספינינג יש דבר כזה?(ספורטאית בפציעה)

babyX

New member
כרטיסיה לספינינג יש דבר כזה?(ספורטאית בפציעה)

היי אני רוכבת אופניים תחרותית עם כתף אחרי ניתוח, ומחפשת מקום לעשות בו ספינינג בחודשיים הקרובים באיזור רעננה. יש דבר כזה? אם לא, גם איזור רמה"ש תופס בתודה גילי

לצערי איני יכול לעזור בענין

לא מכיר באזור הנ"ל אבל אהבתי את אופני הדאונהיל הוורודות !

vanilla maple

New member
יש לך ברעננה את

את she\ ספורטלי מול מרכז גירון ומאחורי בנק דיסקונט. שם נאה לי שניתן לקנות כרטיסיה. בהצלחה

Cookie11

New member
כבר אין כרטיסיות ב She

וחוץ מזה מאוד לא הייתי ממליצה על מועדון זה. לרוב מדריכי ספינינג לא מקצועיים. הכל שם מרגיש די חובבני

vanilla maple

New member
אני לא יודעת מה טיב

המדריכים שם, וגם אני בעבר לא התרשמתי כ"כ מהמקום בגלל היחס ובגלל שזה חנוק, אבל זכרתי שהיה אפשר להכנס ללא מנוי, כנראה שזה השתנה. בעבר היו מלא סטודיים ברעננה, לאן הם נעלמו?

babyX

New member
כרגע נרשמתי לגרייט שייפ- ברעננה

הם הסכימו לאשר מחיר מנוי מוזל רק לספינינג לחודשיים. החיסרון: אין שיעורים צמודים, כך שמקסימום זמן אימון 45 דקות...קצת מבעס. יש לי שבוע חינם להולמס, שאני רוצה לנצל כשאגיע לשלבי ההעמסה ממש... עד אז, מסתפקת במה שיש תודה על ההמלצות כאן ובפרטי, נתרמתי. גילי

היי גילי ../images/Emo24.gif

תמיד אפשר להביא נגן ולהתחיל שעה לפני השיעור או להמשיך שעה בסוף השיעור. ואם את מגיעה להולמס רעננה אז תשלחי מסר, אשמח להדריך אותך לגבי השיעורים והמדריכים.

babyX

New member
בכיף, עוד כמה שבועות, כשאהיה מנוסה יותר...

אשלח מסר ואבוא לשבוע להולמס, מי יודע, אולי אפילו אתחיל להנות מלרכוב על אופניים בתוך אולם, בלי ריטלין... אבל הכל עדיף על טריינר

חחח צודקת ה-כ-ל עדיף על טריינר! אבל

ספינינג זה לא סתם "הכל", ספינינג פשוט כיף ולדעתי כלי אימון מצויין לשיפור סיבולת לב ריאה ויכולת רכיבה בחוץ.

למעלה