כרטיסיות מילים

פבפ

New member
כרטיסיות מילים

אני לא יודע למה אבל קידום החליטה שהיא לא מחלקת לנו כרטיסיות מילים. האם אתם ממליצים לקנות לבד? ואכם כן של איזה מכון?

למה לא?

הם תמיד מחלקים! מוזר... אולי תנסו ללחוץ עליהם יותר אני אישית קניתי את של יואל גבע והם היו ממש טובות אין מישהו שיכול להביא לך כרטיסיות? תברר

פבפ

New member
מאנייקים קמצנים

שאלתי את המדריך והוא פשוט אמר שאנחנו לא מקבלים . אני אנסה לברר עם בת דודה שלי היא עברה מזמן קורס בhighq אולי יש לה

בהיי קיו כל אחד רושם את

הכרטיסיות בעצמו.... אולי עדיף שתיקח ממישהו שלמד במקום אחר? זה לא כיף כרטיסיות שכתובות בכתב יד

פבפ

New member
אני אתקשר אליה ואשאל

תגיד יש גם כרטיסיות באנגלית? קידום נתנו לנו לשנן מילים בע"פ גם באנגלית וזה הדבר הכי משביז בחיים ! בכלל נמאס לי כבר עכשיו מהפסיכו

כרטיסיות באנגלית באות ביחד עם אחד

מספרי הסאט שלי. 216 כרטיסיות שמכילות בצד אחת מילים(קשות) ובצד השני הסבר כללי על משמעות המילה(באנגלית) ודוגמה לשימוש המילה במשפט. אני לא יודע אם זאת אותה רמה (ומניח שלא), אבל אם אתם מעוניינים לדפדף כדי להשוות - קוראים לספר "Barron´s how to prepare for the SAT I", העותק שלי הוא מארה"ב אז אני לא יודע איפה ניתן להשיגו בארץ.

Snapple

New member
המדריך שלי הסביר לנו היום למה

הוא אמר שהם החליטו לא לחלק לנו בשביל שנכתוב לבד כי ככה זה נכנס יותר טוב למוח.

D a n n y b o y

New member
שטויות...

לדעתי, שיטת הכרטיסיות מצוינת. אני לא מבין למה החליפו אותה...סתם מייגע לכתוב את כל המילים לבד.

pakapaka

New member
הם לא מחלקים כרטיסיות אבל הם כן

מחלקים ספרון שכולל את כל המילים שיש בכרטיסיות ואני גם לוקח את הקורס הבסיסי שלהם עכשיו וקיבלתי את הספר אם לא קיבלת תבקש מהמדריך

popistit

New member
לי זה נראה הרבה יותר נוח...

ללמוד מהחוברת של המילון!

avivgr

New member
גם לנו לא חילקו כרטיסיות מילים

אני מנחש שכל מי שלא קיבל כרטיסיות בקידום הוא תלמיד תיכון ששילם רבע או חמישית ממחיר קורס רגיל... וזאת הסיבה שאנחנו לא מקבלים חוברת שנקראת מובי דיק (אין לי מושג מזה) ועוד כמה דברים כמו כרטיסיות. אז חיפשתי מישהו שעשה פסיכו´ לאחרונה ומצאתי את בן דודה שלי שעשה ביואל גבע - ולקחתי ממנו את הכרטיסיות. אגב אין חפיפה מושלמת בין אוצר המלים של קידום ושל גבע. אז בשיעורי הבית של קידום מדי פעם אני מוצא מילים שלא קיימות בגבע אז אני משלים גם אותן.

פבפ

New member
קידום האלו ממש מצחיקים

מצאתי בתירגולים שלהם מילים שלא מופיעות במילון שלהם או שמופיעים פירושים חלקיים של המילה לדג´ חביצה מפורש רק ככתיתה ולא כתהליך פיסטור הגבינה וכו´

למעלה