כרטיסים - האם ניתן להשיג בקופות בימי התחרות?

ipinchav1

New member
כרטיסים - האם ניתן להשיג בקופות בימי התחרות?

האם כרטיסים לתחרויות של מקצועות לא פופולריים או מוקדמות ניתן יהיה להשיג בקופות.

תודה

noam_ma

New member
לדעתי, לא.

בימים האחרונים המארגנים העבירו אלפי כרטיסים שלא הצליחו להימכר למשחקי הכדורגל, לתלמידי בתי ספר.

בנוסף, בימים האחרונים יש באנגליה מיני-סערה, אחרי שהתגלה שאלפי כרטיסים שלא נמכרו ברחבי העולם (כולל לגמרים בשחיה ולטקס הפתיחה) הועברו/נמכרו לספונסרים ולא נמכרו לציבור.

כל אלה מראים שככל הנראה לא יישארו כרטיסים. מצד שני, יש ב-ebay מאות מכירות של כרטיסים, למרות האיסור על ספסרות ומכירה מחוץ לאתר.

io100

New member
לדעתי , כן.

האם הייתי סומך על זה ומזמין כרטיסי טיסה ומלון בלי כרטיסים? לחלוטין לא!

אם יש לך דירה לשהות ו/או טיסה מוזלת אז אפשר לנסות את מזלך.. וגם זה, כמו שאמרת, לאירועים לא פופולריים.

בהצלחה.

ipinchav1

New member
תעזרן לי בהחלטה

תודה על התשובות - אני שוקל ספונטנית להגיע ללונדון -לקנות כרטיס ברגע האחרון ,להזרק במלון הכי בסיסי (אני בן 52) שיש -ראיתי שיש במחירים המתחילים ב-50 פאונד -להסתובב להנות מהאווירה ומלונדון עצמה במידה ואשיג כרטיסים (בטוח שאצליח לתפוס כרטיס אחד או שניים מה טוב במידה ולא לצפות בארועים הפתוחים -כמו המרתון ,אופניים,אופני הרים ןעודֿ -עדיין לא החלטתי - מה אתם אומרים תעזרו לי להחליט,
איציק

BentzWatchJudo

New member
נשמע לי נחמד

הבנתי שביום הקרבות של אריק זאבי באתונה היו ישראלים שהצליחו להיכנס בחינם לשלבים המכריעים אחרי הצהריים.
מה שקרה שם שהיפני שהיה המעומד הבכיר לזהב (וכמובן כוכב גדול ביפן) הודח לפני השלבים המכריעים והרבה יפנים שבאו לראות אותו התאכזבו וויתרו על המשך היום וישראלים זריזים נכנסו במקומם.

מצד שני אני באופן אישי לא מתלהב מהאולימפיאדה באופן יוצא מגדר הרגיל כמו רובכם. הייתי מעדיף לנסוע לאליפות אירופה או אליפות העולם בג'ודו מאשר לראות ג'ודו באולימפיאדה במחיר מופקע ובטח מהאפשרות לנסוע ללא כרטיס ולקוות שאיכשהו יתמזל מזלי.

yati6

New member
בנץ קראתי את התגובה שלך ועלתה לי שאלה

עדיין לא הבנתי - אתה אוהב ג'ודו בכלל, או אוהב לראות מתחרים ישראלים בג'ודו ??

כי אני יכול להגיד לך על עצמי שכשאין לי פייבוריט בקרב מסוים (לא חייב להיות ישראלי) זה לא כל כך יעניין אותי , גם אם זה לצורך העניין רקוב מול הנק חרול.

מסכים איתך שאליפות העולם בג'ודו זו חגיגה (האמת שלדעתי אליפות אירופה פחות מלהיבה), אבל לדעתי אין מה להשוות בין היוקרה של מדליה באליפות עולם למדליה באולימפיאדה. זה נכון גם בהרבה ענפים אחרים, וזה מה שהופך את האולימפיאדה לאירוע כל כך ענק ונצפה.

BentzWatchJudo

New member
תשובה

אוהב לראות ג'ודו יותר מכדורגל או ענף אחר. כמובן שצריך פייבורטים כדי שיהיה עניין והפייבורטים שלי הם הישראלים.

מעניינים אותי גם קרבות שבהם לא מופיעים ישראלים (אבל לעומת ישראלים שאין לי בעיה לראות בלי קריינות או פרשנות בקרבות שבהם אין ישראלים אני מעדיף שתהיה פרשנות כדי ללמוד ממנה) מהסיבות הבאות:
ללמוד את החוקים של הענף. עד לפני שנתיים לא ידעתי כמעט כלום על החוקים.
להכיר את היריבים של הישראלים, האם הם שמאליים או ימניים, מה התרגילים החזקים שלהם וכו'.
לצבור ידע כדי שאוכל לקרוא יותר טוב לאן הולך הקרב, מי יוזם יותר, מי ההתקפות שלו הן התקפות סרק, מי טקטי, האם יש סיכוי סביר למהפך בזמן שנותר או שלא והקרב גמור למרות שיש עוד דקה לסוף.

במשקל של זאבי אני מכיר יחסית למשקלים האחרים טוב יותר את היריבים ולכן גם קרב של רקוב נגד חרול די יעניין אותי.

ברור לצערי שמדליה אולימפית היא היוקרתית ביותר. הייתי שמח אם היה נוצר יותר עניין ויוקרה גם עבור טורנירים גדולים אחרים.
אליפות אירופה מלהיבה מבחינת הישראלים, הסיכויים שלהם שם להישגים גבוהה יותר מבאליפות העולם וזאת גם תחרות מאד נחשבת בארץ (גם בתקשורת וגם אם אני לא טועה כתחרות מטרה שקובעת כניסה והישארות בסגלים מסויימים).
דרך אגב אליפות אירופה האחרונה היתה ברמה די גבוהה מבחינת רמת המשתתפים.

noam_ma

New member
אני גם בהתלבטות בעניין הזה.

יש לי טיסה במחיר נוח יחסית, יש לי מקום לישון (בפרבר לונדוני, כשעה מאזור התחרויות). אבל אין לי כרטיסים לתחרויות.

במחירים הנוכחיים של איסתא אני לא מוכן לקנות (אם נציגי איסתא קוראים פה ומוכנים למכור לי במחיר סביר, אני פתוח להצעות בתיבה האישית..) וענפים איזוטריים כמו פולו או טקוואנדו פחות מלהיבים אותי.
מה שנשאר זה התחרויות הפתוחות והאווירה שאולי תהיה.

io100

New member
אני בעדך.. למה לא בעצם? בשביל מה חיים?

אם אתה בסדר עם לסוע לבד.. ובסדר "להזרק" במלון הכי בסיסי ולראות תחרויות מסוימות שלא תשיג כרטיסים אליהם במסכים הגדולים שיהיו ברחבי העיר אז למה לא בעצם?
מניח שאם תגיע למשרדי איסתא בלונדון לתקופת האולימפיאדה תוכל למצוא כרטיסים מסוימים שיתאימו לדרישות הלא גבוהות שלך..
2016 בריו 2020 עדיין לא ידוע ואנחנו לא נהיים צעירים יותר..
דעתי ברורה ( למרות שגם לראות בערוץ 1 זה לא רע )

yati6

New member
תלוי כמה נזק זה יעשה לכיס שלך

כי התמורה לא בשמיים, אבל זו דעתי :

אם הטיסה + השהות לא יעלו לך הרבה כסף, אתה זורם ומחפש אירועים הייתי ממליץ לך לנסוע (שאני ממליץ זה אומר שהייתי עושה את זה במקומך).

אולי תצליח להשיג כרטיסים במזל לכמה אירועים נחמדים (אולי משחקי כדור). לענפים הפחות פופולאריים (אלה שפחות מהנים לצפייה, למשל טאקוונדו\סייף) נראה לי יש כרטיסים.
במקרה הכי גרוע תראה את גמר המאה מטר באיזה בר או מסך גדול עם הרבה אנשים. מה רע ??

אגב אם תוכל תעדכן בסוף אם אתה נוסע או לא, סתם מסקרנות.

MARKB1

New member
מאד קשה

אני לא מאמין שניתן יהיה למצוא כרטיסים שםץ ההגרלה לכרטיסים היתה לפני מעל שנה.
נשארו כרטיסים למעט ענפי ספורט- אגב כולל מוקדמות הכדורגל בעיקר כי המשחקים בצטדיונים גדולים (רובם לא בלונדון) והמשחקים לא אטרקטיביים.
תזהר מISSTA- הם לוקחים מחירי ספסרות. אולי לאחר הכתבה הם הפסיקו.

noam_ma

New member
אם יש לך דרך לקנות כרטיסים באנגליה

או אחת ממדינות אירופה המורשות לקנות דרך האתר הרשמי, נכון ל-18:20, שוחררו עוד כרטיסים לכמה ענפים:

These include tickets for the Closing Ceremony, Athletics – Marathon, Football, Handball, Hockey, Sailing, Table Tennis, Weightlifting and Water Polo, as well as for medal sessions in the men's Beach Volleyball competition.

There are also a limited number of suite tickets available at North Greenwich Arena, where you can watch women's Basketball medal sessions, Gymnastics – Artistic and Gymnastics – Trampoline

ipinchav1

New member
תודה למשיבים -io100 התגובה שלך ריגשה אותי

זה מתחיל לחלחל שכן -חייב לעשות זה - עדיין לא סגור, קצת נושא הכרטיסים מטריד , מבטיח לעדכן אתכם- אגב אשתי החמודה בעד.
עם יש למישהו משהו להוסיף .....
תודה שוב,
איציק

BentzWatchJudo

New member
לך עם ההרגשה ואל תשכח לשתף אותנו בחוויות

לך עם ההרגשה ואל תשכח לשתף אותנו בחוויות.
כל הכבוד לאישתך

yati6

New member
יש כתבה ב-YNET על התיירות ואומרים שנשארו

כרטיסים בין היתר לכדורסל, כדורעף חופים (כתוב שלכל השלבים) - בהחלט שווה לנסות להשיג, ואני בטוח שיש עוד הרבה ענפים.

תנסה ליצור קשר עם מישהו שאתה מכיר שמתגורר באנגליה ותנסה לרכוש כבר מעכשיו כרטיסים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4254886,00.html

למעלה