כרטיסים זוגיים לשלמה ארצי ב-
|תפוז|

כרטיסים זוגיים לשלמה ארצי ב-
|תפוז|

|נקבה|
חדשנות בעולם אמצעי המניעה התקדמי גם את והכירי את החידושים האחרונים בעולם אמצעי המניעה
|!|
היום בשעה 18:30 תגיע להתארח בפורום ד"ר דגנית סמואל - אתן מוזמנות לשאול הכל על אמצעי מניעה מתקדמים
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=823&messageid=161753482
|מוצץ|
הריון זה מלחיץ חרדות לפני כל בדיקה, התמודדות עם הריון חדש אחרי אחד טראומתי ועוד רגעים מלחיצים במהלך ההריון, כיצד לוקחים צעד אחורה ונרגעים
|?|
היום ב-20:30 נארח עו"ס המלווה נשים בהריון - קורינה דרייזן
|!|
שרשרו שאלות ושיהיה לכן הריון רגוע
|חיבוק|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=110&messageid=161817257
|שוקולד|
שבועות בטעם שוקולד שבועות זה לא רק גבינה - זו הזדמנות מצויינת להכין מאכלים שוקולדיים
;-)
השוקולטיירית הבכירה מיה שטרן תספק לכם מתכונים מעולים ותענה על כל השאלות בנושא שוקולד
|!|
מיה תגיע להתארח מחר בבוקר - אל תפספסו
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=771&messageid=161852851
|תו|
בהופעה של שלמה ארצי כבר הייתם
|?|
כרטיסים זוגיים לסיבוב ההופעות החדש של שלמה ארצי - "אושר אקספרס"
|!|
רוצים לזכות
|?|
פשוט ספרו לנו את מי תיקחו להופעה במידה ותזכו ואולי תוכלו להתחיל את הקיץ כמו שצריך
;-)
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=239&messageid=161808900

poynter

New member
המלצה חמה

על המגבונים החדשים להסרת לק של ביוטיקר.

תקשיבו אין דברים כאלה,
במגבון אחד הסרתי 10 אצבעות של לק בצבע כחול!
יש להם ריח מטריף
(אני קניתי בריח תות ותפוח וקיימים עוד כמה..פטל ולימון ועוד משהו)
ותחזיקו חזק - הם עולים רק 2.9 ל30 מגבונים.

צילמתי גם רכיבים למי שחשוב לה, המגבונים ללא אציטון.

קנית אותם בביוטיקר באר שבע?

למה אני לא מצאתי אותם...?

באיזה חלק של החנות זה נמצא?

poynter

New member
אכן כן!

נמצאים במדף של האציטונים.
ממש מצד ימין של החנות, עד סופה

Osnatz1

New member
יש עליהם מליון המלצות, אני חייבת לקנות כבר!

במיוחד כי להסיר לק בעבודה עם המגבונים של שיק גורם אפילו לאנשים מהצד השני של הבניין להגיע לשאול מה זה הריח הזה

בכללי אני מאוד אוהבת את ביוטיקר, יכולה לבלות שם שעות

lital303

New member
כנ"ל! כמה המלצות חמות יש על זה...

וגם אני אוהבת את ביוטיקר, לקנות הכל בלי רגשות אשמה (אשם? אשמה? פתאום לא מובן לי...)

Osnatz1

New member
אפשר לצאת משם בידיים ריקות בכלל??

גם אם ממש אין לי כלום לקנות ויש לי הכל מהכל בבית, אני אקנה לפחות את הגוש גומיות לשיער שיש להם..
(למרות שיש לי סביר להניח א-ל-פ-י גומיות בבית..)

עשיתי לעצמי חשק ללכת לטייל שם ומחר ובחמישי אני לא אספיק, אוף!

poynter

New member
הריח שלהם נורא נעים

אני לגמריי הולכת לרכוש גם את שאר הריחות..

וביוטיקר..
הו..ביוטיקר זו אהבה

trilliane

Well-known member
מנהל
קניתי השבוע בריח תפוח וענבים, אבל טרם ניסיתי

נדיר שאני מסירה לק מחוץ לבית, אבל רציתי שיהיה בתיק; אחרי שאני קוראת את כל ההמלצות הנלהבות, אני תוהה – שווה להשתמש בהם גם בבית? האם זה באמת חסכוני ונוח יותר? אני מתלבטת אם כדאי לפתוח סתם חבילה סגורה...

trilliane

Well-known member
מנהל
שכנעת אותי לנסות! לצערי מבחינתי זו אכזבה

דבר ראשון, הייתי בטוחה שמדובר במגבונים בגודל סטנדרטי, כמו חבילות מגבונים לחים אחרות, הופתעתי לגלות שמדובר במגבונים עגולים דקים, קטנים מגודל הקופסה (בערך בגודל של פד להסרת איפור).

התחלתי להוריד מהציפורן הראשונה והייתי צריכה לשפשף לא מעט (ויש לי בסה"כ 2 שכבות לק קרמי עם גימור מט) וגם לא אהבתי את התחושה ביד השנייה שהתמלאה בחומר הזה (הריח חמוד מאוד, אבל זה עדיין לא נחמד כשהוא ממלא את היד). אחרי הציפורן הראשונה השנייה כבר בקושי הסכימה לזוז, המגבון נדבק אליה, נהיה סמרטוט לגמרי, מדובלל וקווץ'. ניסיתי שניים נוספים – אותו הדבר. איך מסירים עם מגבון כזה פצפון לק מעשר ציפורניים – נשגב מבינתי.

אחרי 3 מגבונים ו-7 ציפורניים פשוט נשברתי; זה אמנם נחמד שהמגבון לא מייבש בהסרה, אבל התוצאה היא שכל הידיים שלי נהיו דביקות ושמנוניות ובשלב הזה התחושה הפכה בלתי נסבלת. הלכתי לשטוף ידיים ואת שלוש הנותרות אסיר כרגיל. אולי גימור המט שבר אותן...? אם כן, אז נראה לי שאין בכלל טעם לנסות מנוצנצים למיניהם... והפעם עוד היו עליי רק שתי שכבות לק ממש, לרוב יש יותר... אנסה שוב בלק הבא, אבל אני מודה שאני לא אופטימית.

poynter

New member
טוב את מומחית בלקים בלתי-ניתנים-להסרה

כך שזה לא מפתיע אותי

יודעת משהו.. עם המחיר הכל כך נמוך הזה, שווה לבזבז 3-4-5 מגבונים.
אבל את לא אהבת את התחושה..שזה כבר משהו אחר..

trilliane

Well-known member
מנהל
אבל... אבל... הפעם זה לק קל! בחיי!

אם המגבונים נכשלו במבחן ה"מותאם"
מה יעשו אזובי הקיר?

הייתי בזבזת יותר מגבונים אם זו הייתה הצלחה בראשון, אבל גם בו זה לא היה יותר מסביר... וכאמור, לא אהבתי שהיד השנייה שלי התמלאה בחומר. זה גם מה שלא אהבתי ב-TWIST, שהמסיר נגע לי בעור באצבע ולא רק בציפורן. אמנם טוויסט מייבש והמטליות האלה דווקא השאירו אותי שמנונית, אבל כך או כך זה לא תענוג גדול.

חיבבתי את הריח ובסה"כ הרעיון טוב וזה מוצר קומפקטי ששימושי להחזיק בתיק, למקרה ש, אבל בעיניי הוא לא תחליף הולם לדבר האמיתי (אם אני בלאו הכי בבית ולא צריכה להתפשר).

לגבי המשפט האחרון אני מסכימה,

באופן עקרוני אני מעדיפה את הצמר גפן וכו', אבל בשביל שיהיה תקוע בתיק למקרה שמתקלפות לי האצבעות ואני עוד שניה מקלפת עצמאית והורסת אותן, עדיף.

PeachGirl

New member
ממליצה, ממליצה ושוב ממליצה!

מעולים!
ריח נפלא!
בדיוק אתמול כתבתי פוסט עליהם וכמה אני מאוהבת להם בצורה העגולה!

O n y X

New member
יש מוצר דומה בוואו?

אין לי סניף ביוטיקר בסביבה , לעומת 2 סניפים של וואו במרחק כמה מאות מטרים אחד מהשני...

trilliane

Well-known member
מנהל
לא. שאלתי בפעם האחרונה שהייתי בסניף ואין להם.

למעלה