כרטיסים חדשים מכירה לאולימפיאדה

כרטיסים חדשים מכירה לאולימפיאדה

ניצן ואחרים, כדאי שתבדקו את זה
יש כרטיסים לארועים הכי שווים.
זה עולה קצת יקר אבל זה כולל לילה לבית מלון (7 ארועים בימים שונים +לילה לבית מלון זה קצת מלאכותי ומוכיח את הטענה שאיסתא מנסים למקסם את הרווחים שלהם באמצעות לילה לבית מלון שאותו הם יכולים לתמחר ככל העולה על רוחם ולהרוויח יותר מאשר את ה20 אחוז עמלה על הכרטיסים, אבל לי לא איכפת כי יש לי איפה לישון בשאר הימים).
מקבלים כרטיסים לגמרים באתלטיקה במקומות הכי טובים +כדורסל שלבים מתקדמים+טניס!!!
זה הרבה יותר טוב מהזוועות שהיו ברשימה של הכרטיסים בלבד

לילה טוב

לאו דווקא

קח בחשבון שהם קורעים במחיר על בית מלון ופה אתה יכול לשלם רק עבור הכרטיסים +לילה אחד ולחפש לבד מלון זול יותר
בסופו של דבר זה יכול לצאת לך זול יותר מאשר אלה שהזמינו חבילה עם 3-4 לילות בבית מלון ושילמו 3000 פאונד (שזה כפול ממה אתה משלם פה על 7 כרטיסים לארועים הכי טובים שיש)

myaron

New member
האמת שהחלק שהכי מבאס אותי עכשיו

זה שבגלל המחיר אני אהיה חייב לטוס לבד.
אני גם הייתי כבר באתונה, ככה שאני עדיין מתלבט אם זה שווה לי.

BentzWatchJudo

New member
כל שנה יש טניס בווימבלדון

אז השנה יש פעמיים טניס בווימבלדון

בהפרש של 3 שבועות
מה שמביא אותו לשאול איך בדיוק ישקמו את הדשא בזמן כל כך קצר (רק לפני שבועיים גמרו לשקם אותו מנזקי קיץ 2011)

myaron

New member
הדשא בטוח יהיה במצב נוראי

הרי אפילו במהלך טורניר וימבלדון, כבר בשבוע השני הדשא במצב לא טוב. אין מצב שהם יצליחו לעשות קסם שישקם אותו בזמן לאולימפיאדה.

נראה לי שמדריד

זה שד שכבר מזמן יצא מהבקבוק ואי אפשר יותר להחזירו.
לפני 7 שנים הם קיבלו בחלק מהסיבובים יותר קולות מפאריז, הפייבוריטית הבטוחה, וגם עכשיו כשהיה ברור שאירופה לא יכולה לארח פעם שניה ברציפות הם כמעט ניצחו את ריו.
טוקיו תארח ב2024 אם תתמיד

nitsansh

New member
זה המחיר בשוק החופשי

לחדר במלון 3* בלונדון בזמן האולימפיאדה.

בוודאי שאפשר

החבילה היחידה שלהם שאטרקטיבית היא החבילה של ה1500 לישט
יש שם 7 ארועים שכל אחד מהם עולה בסביבות ה100 לישט
מה שאומר שלילה בבית מלון עולה 800 לישט
1500 לישט= 7 כרטיסים בשווי כולל של 700 לישט +לילה אחד בבית מלון בשווי 800 לישט
מופרע לגמרי!!!
ועוד צריך לשלם טיסה בנפרד....

myaron

New member
אתה צודק

הרי איסתא לא יכלו למכר 7 כרטיסים שעולים עד 700 פאונד ב 1300 פאונד. יש גבול לחוצפה. אז הם הוסיפו איזה לילה במלון שבטח הרוב לא ישתמשו בו (כי גם ככה תזמין מלון, ולמה שתעבור שני מלונות בכמה ימים)
נו, שיהיה להם בהצלחה.

למעלה