כרטיסים כרטיסים כרטיסים

כרטיסים כרטיסים כרטיסים../images/Emo70.gif

שלום לכל באי פורום זה. שמחים לבשר שמהיום ניתן להזמין כרטיסים מוזלים דרך המייל הבא: [email protected] יש להשאיר שם מלא ומס' כרטיסים שרוצים ותחזור אליכם תשובה עם אישור. את המעטפה ניתן יהיה לקבל בקופה ביום של האירוע ולשלם באותו זמן.(יהיו קופות בשער הכניסה לאזור המופע). המחיר 100 ש"ח. ולהלן קצת פרטים טכניים: אזור המופע יהיה השנה מתוחם! וזאת לאור העובדה שבשנה שעברה, התפלחו המון המון המון אנשים. 600 ליתר דיוק והשנה המשטרה דורשת שנסגור. אז מאוד רצוי למי שרוצה לבוא, לרכוש כרטיס ולבוא להנות. מקווים שהחניה לא תהווה בעיה והרבה לקחים משנה שעברה עברו שיפוץ והשנה אני מאמינה יהיה אירגון מצויין וערב מדהים. כל שאלה תקבל תשובה, בברכה, שירז

Chocoholic

New member
יש מכסה לכרטיסים?

כלומר, לכמות האנשים? או שהמכירה תימשך עד ליום האחרון?

יש מקום רק ל....

3000 איש על הדשא הקיבוצי הנהדר הזה ואם הכרטיסים יגמרו עד יום המופע אז לא תהיה מכירה. ומדווחים לי שהמכירה הולכת מצויין! ובקשר לכיסאות שמפריעים לקהל השקט, אני אעביר את ההודעה ומבטיחה שננסה לשפר. שבוע טוב, שירז

אהוד א1

New member
שאלת ארגון.

בשנה שעברה היו כסאות פלסטיק ולפניהם אזור לישיבה על הדשא.מה שלצערי קרה הוא שקהל צעיר שעמד והשתולל מקדימה הסתיר והפריע לקהל רגוע יותר באופיו שישב מאחור. האם השנה ישתנה משהו?האם גם קהל רגוע יוכל לראות ולהנות מהמופע? תודה,אהוד.

johnnys

New member
לא ברוח של מאיר

אני יודע שדובר רבות על נושא מחיר הכרטיסים. אבל אני בטוח שהמחיר המופקע הזה אשר לא שווה לכל נפש במיוחד היום הוא לא ברוח מאיר ,שהופיע ונסע מהופעה להופעה בחינם ולעתים במחירים סימלים. בכל אופן יש כבר כמה אנשים שמתכננים לארגן אירוע אלטרנטיבי אשר יכלול לימוד של בית מדרש אודות ההשפעות שלמאיר מהתלמוד ועוד שלל דברים. ש

slowhand1

New member
תראה גם אני חשבתי ככה..אבל

קראתי את הראיון עם תרצה אריאל...ולדעתי מגיע לה כל שקל... אני הולך עכשיו להופעה רק מתוך סולדריות..בדר"כ אני לא מוציא הרבה כסף על הופעות יכולות להראות כמו חלטורה...אבל הפעם אני מקווה שיהיה טוב..

johnnys

New member
נו

לא יודע אני גם קראתי ומשראיתי שהיא אולי מדוכאת, אבל היא לא הסתירה שהיא נמצאת בקשר עסקי עם אנשים מקסריה ועוד. חוץ מזה היא נוסעת לחו"ל... ובכלל היא אמרה שהיא השקיע בהופעה כ 100000 ש"ח למי זה הולך?? האם האומנים מקבלים תשלום תמורת הערב?? אזי זאת בושה ולא שווה שהם יקראו לזה ערב זכרון אלא פשוט עוד מסחור אמנותי לבעלי יכולת...

s h a b l u l y

New member
אל תקפוץ מעל הפופיק...

גוני'ז, שלום חנוך שהוא פרופורמנס ענק לוקח על ההופעה שלו "יציאה" 140 ש"ח ומדובר בהופעה אקוסטית, תשווה את זה למופע לזכר מאיר שבו יהיו לך אמנים מהשורה הראשונה, אני לא חושב שצריך לפרט אבל מדובר בהפקה ענקית שכוללת מאנשי סאונד ועד מאפרים ואנשי צילום, אני לא אגיד לך שמאה שקל בתקופת המיתון החונקת הזו זה מעט כסף, אבל אם תשווה את המחיר הכרטיס של המופע לזכר מאיר למופעים שונים ומשונים שקיימים בתעשייה הישראלית כיום תבין שזה בכלל לא נורא, אני מבטיח בין היתר שאף אחד וכל שכן משפ' אריאל לא ירוויחו "מיליונים" מההכנסות של המופע אם בכלל...

אורי-

New member
שלחתי מייל אתמול , לא הגיעה תשובה

אז - אם לא קיבלתי תשובה , יש צורך לשלוח שוב? יש כבר פרוט של האמנים המופיעים? ועוד דבר קטן - החניה תהיה באותה מתכונת כמו שנה שעברה? יש סיכוי קל שבקלים שתהיה חניה קטנה ומסודרת (רצוי במקום מואר ליד הכניסה) לאופנועים? אחרי הכל , זה כמעט ליל ט"ו על אופנוע... לא רואה סיכוי שאופנוע ישרוד ערב שלם בתוך החניה ההיא.

דּוּאֶף

New member
בעשרים ושמונה

הולכים לגמור על אוֹפַנּוֹעָן
אוֹהֶב עַד לֵב שָמַיִם דּוּאֶף

johnnys

New member
טוב

טוב בכל אופן כנראה קשה לאנשים בעלי יכולת להבין את העסק של אי יכולת התשלום. ומשבסך הכל נסיתי לומר שמאיר תמיד הלך נגד הזמר גם בנושא הזה וברבות מהופעותיו לא לקח כסף או שלקח תשלום סימלי וחלק מגדולתו מטבאת בכך שהיה אדם עם רגישות חברתית. "מס ערך מוסך הם עקלו לי משדר... ראיתי שאני מדרדר למשבר..." "מצאתי את עצמי עם המקצוע בחוץ הולך ורזה.." "ושוב אני בתור לקבלת דמי אבטלה, אולי אמכור את כיס המרה להשתלה" "נסיתה לשכוח הוספת לבטוח,,, ולא עמדו במילה איך חברה משכילה את עצמה מפלילה ואותך משפילה"

ilovelior

New member
אל תהיה ציני

רק בגלל שאני כן יכול לשלם על כרטיס בלב שקט, לא אומר שאני עשיר יותר ממך. הלב השקט שלי נובע מכך שקצת ראייה רחבה של עלויות להקמת אירוע שכזה יובילו אותך למסקנה שלא היה ניתן לעקוף את העונש הזה שבזעת אפך... אני גם התרעמתי בתחילה על המחיר , אבל התרעמתי כנגד כל ההופעות בארץ. אי אפשר לבוא למארגני האירוע של מאיר ולומר להם זה רק גיג מסחרי אחד גדול מה שאתם עושים פה , מי אתה שתדע שיקולים אלו? מי אתה שתכאב על המסחור אם לא המשפחה עצמה תכאב? ואם רווח יוצא מפה וגם אם ייצא למשפחה מכאן כסף זה רלוונטי ובסדר גמור... גם ככה בחייו הוא וויתר לך על הכסף , עכשיו כשהוא צריך אותו יותר מבחייו אז אתה יוצא מולו? אני פשוט חושב שמותר להתבאס אבל אי אפשר לבוא בהאשמות.

johnnys

New member
לא ציני

אני לא ציני רק נסיתי לעלות נקודה זה הכל ברור שההפועה הזאת היא רק מדגישה אותה , והיא חברת ההמונים הממוסחרת והמנוכרת שהתרבות היא נגזרתה... אם הייתי יודע בודאות שהכסף שיאסף מהארוע יועבר להנצחת זכרו של מאיר הייתי משלם גם 200 ש"ח. אבל אני בטוח שחלקו הגדול ילך להפקה , וחלקו הקטן למשפחה שלא נמצאת מצב טוב כמו שנשמע מדברי תרצה. והרי זהו הביטוי המובהק למצבינו שאנשים לא יכולים לוותר על ממון אפילו באירועים מהסוג הזה(ואני מדבר על תשלומי ההפקה+אבטחה ו עוד) והנגזרת של זה היא שהמחיר הוא יקר ואנשים שחיים כמה ימים ממאה שקל ויש להם משפחה גדולה או לחלוטין הם מובטלים ,לא יכלו להשתתף ולהיות חלק ואזי הניכור מתחיל...

אה, כן... אפשר שני כרטיסים...

לא קראתי בתשומת-לב מספקת בפעם הראשונה. סליחה ותודה.

תעשה הזמנה

במייל המדובר ואני אשלח לך אישור. צריך להתקשר לרוקוקו ולשאול על עניין האשראי ומזומן תמיד הולך. 03-5276699 לבקש את איציק. ברכות, שירז

למעלה