כרטיסים לבומבמלה

O r e n E

New member
כרטיסים לבומבמלה ../images/Emo156.gif

שלום לכולם, ביום שישי האחרון במפגש, היתה ממש "התנפלות" על פודו עד שנשארו לו בקושי 50 כרטיסים למכירה. אני מבין מכך שאין ביקוש לכרטיסים ושאיש לא מתכוון ללכת מסיבות שונות לפסטיבל - וזה בסדר. מאחר והתאמצתי מאוד להשיג לקהילה את הכרטיסים המוזלים (שלי אין מזה כלום זה שרות לקהילה בלבד), אני רוצה לדעת בדחיפות עם אתם מעוניינים בכרטיסים. במידה וכן, נראה איך בכל זאת לרכז קניה אחת משרון. במידה ולא, אני מודיע לה שאין ביקוש ושתמכור את הכרטיסים. יום טוב אורן

כרטיסים../images/Emo201.gif

אורן חבריקו.. אני מעוניין במספר כרטיסים כפי שציינתי בפניך בעבר.. אך לצערי מבחינת תאריך אני עדיין לא בטוח מתי אני טס.. מקווה שאני לא אאחר מבחינת הכרטיסים..

O r e n E

New member
שאר האנשים

היי אליעז, אני יודע וזה בסדר. אני פונה בקריאה לכל הקהילה על מנת לדעת מה קורה. בנתיים כולם ישניים ואחר כך כשיתעוררו "משנת החורף" כשלא יהיו כרטיסים פנויים. לכן, מי שיודע שהוא הולך לבומבמלה, אני מציע שירכוש כרטיסים עכשיו. יש כאלו שעד הדקה האחרונה לא יכולים לדעת מכל מיני סיבות (כמוך למשל), צריכים לדעת שיתכן ולא ישארו כרטיסים. במחיר המוזל הם ימכרו למקורבים ככל שיתקרב מועד הפסטיבל. בניגוד לשנים קודמות, מדיניות הנהלת הפסטיבל היא שקודם כל מקבלים כסף וכנגד נותנים כרטיסים ולא הפוך. אני מעדכן ומתעדכן מידי פעם ויודע שלבסוף לא ישארו כרטיסים. מה שאני לא מוכן יהיה זה, לקבל תלונות של "הבטחת ואיפה הכרטיסים". מה לעשות, אבל בעמי אני חי ומכיר את כל אילו שהולכים אם ה"מגיע לי" שגיורא פעם דיבר על כך. אורן

אחי...

לכמה עלה עכשיו הכרטיס אני מעוניין ש3 כרטיסים... אבל עדיין תלוי מה המחיר כי אנחנו סטודנטים וחושבים על כל גרוש וגרוש אחויה ;)

למעלה