כרטיסים לבוני פרינס בשבת

hospital_food

New member
כרטיסים לבוני פרינס בשבת

אם למישהו לא מסתדר ללכת או שהוא ממש אוהב אותי ומוכן לוותר על הכרטיס שלו בשבילי
(לבנות, אני אף מוכן למכור את גופי בשביל זה) אני חייב כרטיס

חולוני

New member
עזוב אותך

ראיתי את המיני-הופעה שלו באוזן והוא משעמם ת'תחת. נרדמתי בעמידה.

moe7

New member
הם בטח מבינים משהו שאנחנו מפספסים

וכל האנשים באוזן היו אולטרה-מגניבים, אני חושדת שאנחנו לא קשובים/מגניבים מספיק. צריך לדעת למכור אותנטיות, ועדיין, לא נצפתה מכונת הייפ לא פרופורציונלית. יש שמוכנים להסתפק בזה, בסיפורים קטנים על אנשים קטנים, כל עוד הם מתוארים בכנות ואלה ידעו בדיוק לקראת מה הם הולכים, לי זה רק הוכיח שוב שאני אוהבת דמויות זוהרות יותר עם דברים מנופחים יותר, כאלה שיכו אותך בבטן ובראש בהפתעה גמורה.

eyeCoof

New member
על סמך ההופעה היום

אני יכול להבין למה הוא יכול לשעמם אולי לבד עם אקוסטית. זאת גם הסיבה שאני לא אוהב חלק מהאלבומים שלו. בself titled שלו למשל, יש שירים מעולים, אבל העיבודים והביצועים שלהם לא מעניינים ממש. לעומת זאת, באלבומים כמו Greatest Palace Music או האחרון, The Letting Go, שבהם הוא יוצא מגבולות ה"אני לבד עם גיטרה" פתאום נחשפים למימד מעניין הרבה יותר. כשהוא מחזיק בידיים גיטרה חשמלית, ומלווה בעוד גיטריסט (מצוין), באסיסט, קלידנית (מוכשרת אבל סתומה, כך מסתמן) ומתופף מ-ע-ו-ל-ה, וויל אולדהם/בוני פרינס בילי הופך למשהו אחר. פתאום הוא לא מפחד לתת בראש, העיבודים נהיים עשירים, סוחפים, פסיכדליים טיפה. על סמך ביקורות על הופעות חיות שלו שקראתי, כנראה שזה קטע די חדש אצלו ושההופעות בשנים הקודמות היו רזות בהרבה. אם זה המצב, ופתאום הוא מגלה איזה יופי זה רוק'נ'רול, אני ממש מחכה לגלות מה הוא יעשה באלבום הבא שלו. בכל מקרה העברתי איתו אחלה ערב.

למעלה